Dragonfisk

Till 4 personer behöver du:

♥  500 g fiskfilé (jag föredrar lax, men det där är en smaksak)
♥  250 ml grädde (jag använder 15% matlagningsgrädde)
♥  2 msk dragon
♥  ca 1-1½ tsk citronsaft (är en smaksak hur mycket man vill ha)
♥  Salt & peppar
♥  Några dillkvistar
♥  En näve riven ost



Gör så här:


1. Ställ ugnen på 225°C.
2. Dela upp fisken i mindre bitar och lägg den i en ugnsform.
3. Blanda grädde, dragon och nägra dillkvistar. Tillsätt citronsaft, salt och peppar efter önskad smak.
4. Häll blandningen över fisken och strö över riven ost.
5. Gratinera i ugn i ca 20-25 minuter.
6. Servera med exempelvis kokt potatis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0