Dragonfisk
Till 4 personer behöver du:
♥ 500 g fiskfilé (jag föredrar lax, men det där är en smaksak)
♥ 250 ml grädde (jag använder 15% matlagningsgrädde)
♥ 2 msk dragon
♥ ca 1-1½ tsk citronsaft (är en smaksak hur mycket man vill ha)
♥ Salt & peppar
♥ Några dillkvistar
♥ En näve riven ost
Gör så här:
1. Ställ ugnen på 225°C.
2. Dela upp fisken i mindre bitar och lägg den i en ugnsform.
3. Blanda grädde, dragon och nägra dillkvistar. Tillsätt citronsaft, salt och peppar efter önskad smak.
4. Häll blandningen över fisken och strö över riven ost.
5. Gratinera i ugn i ca 20-25 minuter.
6. Servera med exempelvis kokt potatis.
♥ 500 g fiskfilé (jag föredrar lax, men det där är en smaksak)
♥ 250 ml grädde (jag använder 15% matlagningsgrädde)
♥ 2 msk dragon
♥ ca 1-1½ tsk citronsaft (är en smaksak hur mycket man vill ha)
♥ Salt & peppar
♥ Några dillkvistar
♥ En näve riven ost
Gör så här:
1. Ställ ugnen på 225°C.
2. Dela upp fisken i mindre bitar och lägg den i en ugnsform.
3. Blanda grädde, dragon och nägra dillkvistar. Tillsätt citronsaft, salt och peppar efter önskad smak.
4. Häll blandningen över fisken och strö över riven ost.
5. Gratinera i ugn i ca 20-25 minuter.
6. Servera med exempelvis kokt potatis.
Kommentarer
Trackback