Fredriks lilla get-together

Goderafton, kära kamrater. Vad gör ni en fredagskväll? Själv sitter jag här inne i sovrummet. Fredrik har sin lilla get-together och jag ska bege mig mot Elin vid 20.30-tiden för samkväm med henne och Lotta. Jag är väl inte allt förtjust inför en promenad i dryga halvtimmen när det är sånt snöblask utomhus och jag måste ha boots med 7 cm klack för att inte bli blöt om fötterna. Jag har ju redan averkat ett par uggs och ett par andra stövlar under dne här dagen som nu ligger på tork. Visst tycker jag om snön, men inte när det är plask och slask. Nej.. Isåfall ska det vara kallt och vitt och fint så man måste ha varmt och skönt på fossingarna.

Fast jag vet inte hur det går för F's get-together egentligen. Ingen verkar ju ha kommit än..


Det är dags att gambla, nu när man är laglig och allt

Den här aftonen har spenderats till att storstäda lägenheten. Jag gjorde skinande rent i köket och bearbetade mig igenom all födelsedagsdisk som täckte alla ytor där inne, medan Fredrik dammsög och torkade golv. Ja, alla skrymsler och vrår är nu fräscha och doftar lätt citron. And it's nice.. 

Imorgon är både jag och käreste lediga och vad passar inte bättre än lite tu man hand-lunchning? Jag ska även sätta igång med den stora utredande texten, och sedan läre jag utrymma lokalen vid 18-snåret för då kommer, vad jag trodde bara skulle vara pojkar eftersom det skulle vara killkväll, Fredriks kompisar.. Men nu ska det tydligen vara pullor med också, så nu funderar Elin och jag på om vi ska befästa oss inne i sovrummet. Ändrar Fredrik på spelreglerna så är inte jag sen att haka på... Det är dags att gambla!

Passhelvete

Födelsedag har passerat med pengar, stavmixerset, dubbelvåffeljärn, National Treasure 2, örhängen, väggljuslykta, blommor, resa till Arlanda.. 21 år och nu är det bara att resa iväg till Las Vegas.

Mindre roligt är väl att jag idag fick gå och punga ut 400 kr för ett nytt pass. Mitt gamla, som endast var 5 månader gammalt, fick massageolja på si, och polisen i Gävle trodde att jag skulle få major problems nere på Teneriffa när det blir dags för hemresa. Surt, men det är bara att bita i det.

Hädanefter kommer han allt få renhålla efter sig

Dagen har varit underbar. Mestadels har vi spenderat den i sängen och pratat, småsovit och bara hållt om varandra. Det har varit både skönt och givande att få prata om allt, och jag hoppas att det blir bra nu. Sen gick vi på Lidl och handlade köttfärs och dylikt och sen gick vi hem och gjorde tacos föf fulla muggar. Det blev så pass mycket över så vi kommer ha så det räcker åt oss båda imorgon innan det blir kalas. Tjatigt nog så måste jag som sagt kliva upp kl 6 och pallra mig iväg till skolan, men vad gör man inte för studiemedlet. Sjukt nog så har det snart gått en hel termin. Jag har gjort klar bildloggboken och kommentarerna, så nu återstår det bara för mig att sätta igång med den stora utredande texten som ska vara inlämnad senast den 7 november. Jag kommer alltså ha den här veckan på mig, plus att jag får sitta efter arbetsdagarna på Faxeskolan på Norrtull som jag ska vara på vecka 45 och 46. Men det ska jag nog också hinna med. Sen innan vi vet ordet om det så är det vecka 48 och dags att åka iväg. 

Fredrik står just nu och diskar undan efter maten. Han har precis fått en mindre utskällning, eftersom jag nu har haft det fint och städat i en hel vecka och dessutom storstädat inför min födelsedag imorgon, och så kommer hem hem från en vecka på Teneriffa och det ser ut som ett bombnedslag redan. Så nej, jag är inte nöjd. kanske ganska förståligt? MAn blir ju rätt less när man hållt det rent och snyggt och så kommer han hem och bara vräker ut sina saker. Men nu är det slut med det. Hädanefter kommer han allt få renhålla efter sig.  

  

Jag borde vara död

Fredrik är nu hemma och ligger i sängen och sover. Han påstår att han har jetlag (det är endast -1 timme nere på Teneriffa jämfört med här). Själv borde jag vara helt död. Somnade vid halv elva snåret i går kväll, vakande vid 23.50, somnade om jag vet inte när och vaknade återigen 1.50 av att baby kom hem. en timme tidigare och allt. De hade åkt buss istället för tåg hem så då kom de iväg tidigare. Sen somnade jag inte förrän vid 6-snåret och vaknade halv 10. Men jag lever.

Nu ska vi klä på oss och gå iväg och handla lite mat. Ikväll blir det mys med tacos för vår del och så måste jag göra bildloggboken osm jag aldrig kommer igång med och som ska lämnas in imorgon.

Jag har även handlat lite grejer osm jag tänkte knäppa kort på och lägga in sen.

Observera att jag fyller 21 år i morgon och Julia Roberts 41. Det ni.

He has landed!

Baby har landat så nu återstår det bara en väntan i 5 timmar. Men jag tänker göra den väntan kort och gå och lägga mig redan nu då jag är rätt trött. För jag hade ju inte tänkt sova så mycket sen i natt ;)


Baby, Baby I just love you so

♥ Jag, Nina, Alex och Johan har gjort klart vår gruppuppgift så den ska bara pluggas på.
♥ Jag har skrivit kommentarerna till Nina och Johans texter om Rörelse, Kropp och Estetik, och i skolarbetesväg så har jag bara Alexandras kommentar och bildloggboken kvar att göra. Så det känns bra.
♥ Fredrik sitter på planer på väg hem mot kalla, blåsiga sverige och ni anar inte hur underbart det känns att han snart är här hemma med mig. Och Nina du kan vara lugn, visst väntar en överaskning åt honom ;) Han är hemma vid 3 inatt/tidigt i morgon bitti (vilket man nu än föredrar) och de har sista tio timmarna känns som evigheter. Jag hoppas bara att de kan gå snabbt nu. Men det är ju en del bra på teven ikväll och sen kan man gå och lägga sig i tid. Om man nu kan somna..








Baby, Baby I just love you so

Jag har prynadstomtar framme

Lägenheten är nu städad och fin, och Fredrik har meddelat att han är på väg mot flygplatsen. Och, jag vet att jag ibland är en sjuk person, blev så exalterad så jag renbäddade sängen. Vad är det med mig oc hrenbäddning nu för tiden btw? När jag bodde hemma hos mamma och pappa skulle mamma vara glad om jag åtminstonde renbäddade tre gånger om året, men nu, så renbäddar jag minst en gång i månaden. Kan visserligen ha att göra med att jag har ett par favoritpåslakan, och då vill man ju ha dem i sängen jämt och ständigt, men eftersom det skulle vara lite creepy så måste jag ju byta. Och så byter man snabbt tillbaka till favoriterna. Men samtidigt så vill jag ju att favoriterna ska vara fräscha, så därför måste jag tvätta dem ofta. ja, ni fattar poängen. Tror jag...
Och ja, jag har tre prynadstomar framme för tillfället (eller ja, tillfäller och tillfället... De har stått där en vecka nu). Det är fullt meningen. Jag vet inte vart jag ska göra av dem i 1½ månad till. Och de står så bra där på stereon!




Och på tal om stereon så spelas just nu Daughtry, och jag må säga att jag älskar skivan! Den spelas om och om och om igen (tillsammas med Takida - Bury the Lies då förstås), och när jag inte har tillgäng till stereon så har jag den i telefonen. Rösten är underbar och låtarna kanon. Ni som itne vet vad jag snackar om - lyssna på Daughtry - Daughtry!

Feels like tonight

You, you got me
Thinking it'll be alright.
You, you told me,
"Come and take a look inside."
You believed me,
In every single lie.
But I, I failed you this time.

And it feels like tonight.
I can't believe I'm broken inside.
Can't you see that there's nothing that I wanna do,
But try to make it up to you?
And it feels like tonight,
Tonight.

I was waiting
For the day you'd come around.
I was chasing,
And nothing was all I found.
From the moment you came into my life,
You showed me what's right.

And it feels like tonight.
I can't believe I'm broken inside.
Can't you see that there's nothing that I wanna do,
But try to make it up to you?
And it feels like tonight.

I never felt like this before.
Just when I leave, I'm back for more.
Nothing else here seems to matter.
In these ever-changing days,
You're the one thing that remains.
I could stay like this forever.

And it feels like tonight.
I can't believe I'm broken inside.
Can't you see that there's nothing that I wanna do,
But try to make it up to you?
And it feels like tonight.
Tonight.
Tonight.
'Cause there's nothing that I wanna do,
But try to make it up to you.
And it feels like tonight.

Glöm inte klockan!

God morgon, ni har väl inte glömt att ställa om klockan till vintertid? jag hoppas verkligen inte att Fredrik och dem har glömt bort det, för jag vill GÄRNA att han kommer hem i natt och inte missar något som flygbuss, flygplan, tåg hem... Visserligen så drar man ju tillbaka klockan, så de blir en timme för tidig till allt, men man vet aldrig.

Karoline har föresten gett mig supertips om 80-tals låtar, så planeringen går framåt mina vänner. Jag testade min outfit igår, och den blir riktigt grym! Kvar är nu bara vilken slags dekoration. Jag tänker mig  temat Neon & Disco på den fronten, låter det som en idé? Det kommer i vilket fall bli riktigt roligt på Halloween känns det som. Nån som är i Söderhamn då? Hör av er! 

Om 4-5 timmar kommer mina studiekamrater. Stället här ser ut som ett helvete just nu, så jag bör väl egentlgen sätta fart. Sen har jag ju en massa eget skolarbete också. Men som allt anant så brukar det lösa sig.

Bakie bakie, hand with shakie

Det är tragiskt, men jag sitter här hemma framför teven och datorn, helt i min ensamhet. Jag kom på att jag har inte ätit något sedan kl 12.30 i förmiddags, men jag är inte ens hungrig. Men för att mamma inte ska ta mig i örat så får jag väl ta en banan eller nått sånt. Det blev ingen städning idag, utan jag tillbringade istället dagen iförd förkläde och bakade Snoddaskaka, Kärleksmums, kafferutor (med tanke på att de är smaksatta med kaffesmak) - Jaa.. kärt barn har många namn. Det börjar nu arta sig på mitt kakfat till 21årsdagen som är på tisdag. Tårtorna fixade jag idag, som jag tänkte att ni skulle få se bild på sen. De är nämligen jättefina med pudrade spöken på. Och ni kan vara lugna - det är fransk chokladtårta från Delicato, så det är inget som kommer bli dåligt tills de ska ätas. jag är less på alla äckliga, dyra tårtor med en massa äcklig grädde. Då det blev bland det godaste jag vet iställe.

Förövrigt så borde mina uggs komma snart. Det är 3 veckor sedan jag beställde dem, och de skulle inte vara leveransklara förrän idag, så jag hoppas de skickas på måndag. Visserligen när man tittar på Ellos nu så står det att de är leveransklara den 10 dec, men på min orderstatus står der 25 oktober, så jag hoppas verkligen att de blir skickade till veckan. Skulle vilja ha dem till min 80-talsfest nämligen. Festen som för övrigt är under full planering, och det ska bli riktigt spännande att se hur det artar sig.


Över 30 graders värme i solen tackar man aldrig nej till

Som sagt, tiden går fort nu för tiden. Fredrik åker äntligen hem imorgon, och vid 3 på tisdagmorgon är det underbarast av det underbaraste.
För tillfället kan jag väl inte säga att jag gör så mycket. Jag har ltie skolarbete som jag måste göra, men jag fudnerar på och ta det imorgon så att jag får morgondagen att gå fort. Sen vid halv tre, tre så kommer Nina, Alex och Johan och vi ska sitta och planera vår redovisning som vi har på tisdag. vad jag däremot funderar på att göra nu är att städa hela lägenheten, rubb och stubb. Jag har ju redan röjt upp så att Fredrik får mer plats. Ja, man kan väl säga att vi bor ihop helt nu. Med tanke på att han betalar delar av räkningarna och har nästintill lika stor plats som jag här i lägenhetens alla skrymsler och vrår.  

Och jag tänker bara på hur underbart skönt det ska bli att få komma iväg till Teneriffa om fem veckor. Fredrik har hört sig för nu när han är där nere på samma turistort, och de säger att det brukar vara vamt och skönt (ca 23-25 grader) i skuggan och runt 10 grader till i solen. Så vem säger nej till över 30 graders värme första veckan i december? Helt underbart. För er som är nyfikna på hotellet, så hittar ni det här. Kan man längta mer....?


Bloggkoll



Nu kan på ett enkelt och smart sätt få uppdateringar om när jag uppdaterar min blogg via Bloggkoll.com. Ni slipper alltså gå in och själva undersöka om jag skrivit eller inte. Följ min blogg med bloggkoll här eller klicka på bilden ovanför.

Ellos gör det lätt för plånboken!

Supererbjudanden från Ellos och Josefssons!

27 oktober: Få 20% på hela herrsortimentet med kod 185851
28 oktober: 30% på möbler & hem med 185852
29 oktober:
Få 200 kr rabatt när du handlar skor för 800 kr med erbjudande 185853
30 oktober: Du får 30% på ett valfritt plagg på BZR-sortimentet genom 185854
31 oktober: Få 15% rabatt på varumärken såsom Adidas, Puma, Levis, Espirit, Reebook och min favorit - Nike. 185855
1-2 november: Fri expeditionsavgift hela helgen med hjälp av kod 185856


De vill även värma dig i vinter!
Med erbjudande kod 586167 får du inte bara 50% rabatt på dyraste varan, utan du får även 20% på hem-sortimentet!


Lite roligt så där - Är du natural eller plastic?

Du äger...
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel

( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr


Summa = 10


Du ...
(x) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 2

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 2

Totalt: 16


0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.




Ser man på, ser man på.

Vilka 80-talslåtar gillar du?

Jag ska ha 80-talstema på min Halloweenfest och nu behöver jag er hjälp! Vilka är era favorit-80-talsdängor eller har ni bara några allmänna tips om vilka låtar som ska få vara på skivan på festen?





Snart har jag mitt värmeaggregat

Snart är det imorgon. Imorgon är det lördag, och alla vet väl att lördagarna brukar gå fort. Utana att vi vet ordet av det så är det söndag och på söndag kommer jag träffa min studiegrupp och göra grupparbete tills på tisdag (japp, jag får gå i skolan på min födelsedag, tänka sig!) och sen blir man ju upptagen med Andra Avenyn (jag vet, det är pinsamt) Och sen ska jag somna. För att vakna av att  mitt älsklings lammkött smyger in i lägenheten och kryper ner i sängen intill mig och jag får känna hans värmeaggregat som han verkar ha inbyggt i kroppen. and I like it, I like! 


Man måste bränna pengarna medan man kan

Eftersom jag redan har en del att stå i med tanke på skolan och födelsedag och min fest med 80-talstema och så vidare, så passade jag på att köpa lite smått och gott inför resan fast det är 5 veckor kvar. Det var ju studiemedel idag ni vet ;)





Brun långtröja
Gina Tricot, 149 kr







Bikiniöverdel
Stadium, 149 kr







Vitt och grått linne med brottarrygg
H&M, 69,50 kr/st







Showerpeeling Crispy Fruits
H&M, 29.50 kr 14,75 kr






Och till min 80-talsfest hittade jag dessa godingar:



Chockrosa nylontights
Indiska, 59,50 kr



 


Julshopping

Förutom reseshopping blev det en del julshopping idag när jag var ett ärende till Bollnäs för pappas skull. Följande hittades på Rusta:



Tomtelykta till vänster
19.90 kr

Tomtar sedan tidigare från Dollarstore
20 kr st





Dörrmatta
29.90 kr






Panelgardiner
99 kr

Teneriffa om 5 veckor

Hej kära vänner - gissa vad? Mitt och Fredriks förhållande är väl inte det bästa nu med tanke på allt som händer och att han inte är här, men vi har nu kommit fram till att vi måste få rå om bara varandra och inte behöva tänka på något mer än oss för ett litet tag. Och det kan vi av alla anledningar inte göra här på Åsgatan 8 B, utan vi kommer göra det här istället




 Mar Ola Portosin, Playa de las Américas hotellklassificeringhotellklassificeringhotellklassificering

Teneriffa

30/11-7/12


Hur läget är

fredrik är på Teneriffa och mamma inlag på Uppsala Sjukhus hela veckan. Och jag? Jo, jag sköter pappa, hund, hus, mormor och alla hennes läkarbesök, mathandling, medicinering osv, min lägenhet och mina räkningar, skolan.. Och jag mår skit. Rent ut i helvete bara skit. Jag sover inte, för på nätterna, då kommer tårarna. Jag äter inte, för jag känner ingen aptit.

Jag mår bara skit och önskar att jag jag fick en paus nångång.

Tony Irving ger liv åt Stjärnor på Is

God damn it, I love Tony Irving!

Just nu mer än Fredrik

Jag hjälper fredrik packa - genom att packa upp

Alla uppgifter är klara nu minsann, men än har jag inte skickat in rörelsen. Jag orkar helt enkelt inte.
Vad jag däremot orkar är, och täntstämpla mig gärna nu, jag bryr mig inte, att hjälpa Fredrik packa inför sin lilla Teneriffa tripp. genom att packa upp åt honom. Han packar i resväskan, och jag, när jag går förbi i hallen, packar upp ett eller två plagg. Jag vill helt ärligt verkligen inte att han åker, och det är något jag står för. för hur jävla kul är det att sitta här hemma i lägenheten med en mamma på sjukhus i Uppsala och en pojkvän på ett romantisk 4-stjärnigt turistparadis på Teneriffa?

Nej.. Dra åt skogen.  

It's beautiful



My sa idag när jag klippte mig att jag hade haft en superfin klänning på min blogg, vad säger du om denna då?

Forever21.com $22.80

Nya frippan



Här har ni mitt nya hårsvall. Eller nu kanske man inte längre kan säga hårsvall? Barr? Hår? Frilla? Frisyr? Hårtyp? Ja.. Ni fattar. Vad tycker ni? Själv tycker jag att det känns underbart. Visserligen så kommer jag säkerligen att sakna mina lockar en vacker dag, men what the heck, nu kan jag fixa frippan! Observera att jag är osminkad.

Vad tycker ni om kvällens startfält i Idol? Vem var bäst respektive sämst?

Kvällens öde

Håret är klippt och jag är mycket nöjd! det känns så skönt att slippa ha det hängandes överallt, och nu kan jag styla det - ja för sjutton, jag kan till och med ha hästsvans utan att det ser ut som svansen mellan benen. Picture kommer in senare.

Vi gjorde en egenkombination med maten idag som blev supergod. Skagenlax med färgad pasta. Vill ni ha receptet? Även det kommer in lite senare, så håll utkik! Jag kan verkligen rekommendera det!

ikväll har vi tvättid 19-22, vi har världens sötaste Nicky här och så är jag fyllechaffis åt mamma och pappa som är på Söderhamnsteatern här runt hörnet och lyssnar  på The Refreshments.

Nu blir det Postkodmiljonären, Idol, Sing-a-long, Extra Extra och The Day After Tomorrow.


Ett dagsläge så mulet

Om drygt en timme fixar My mitt barr på bollen, spännande va? Jag vet att jag börjar bli spänd i alla fall. Hela natten ar pinsamt nog spenderats åt grubbling och oro för hur det kommer att bli. Jag vet - pinsamt läge, men det är mitt hår detgäller. Det om det enda jag är fåfäng över.
innan ska jag dock träffa Carro Sjögren så hon kan få kopiera ur min bok. Sen ska jag köpa mig ett diadem eftersom jag  häromdagen märkte att Fredrik har lekt sönder alla mina och jag är i desperat behov av ett. Jag vet att det ska ligga ett någonstans men jagkan inte hitta det, så han har väl lekt sönder det också och gömt det.

Nog om detta.
Elin - Jag vet att det är du som lämnar anonyma kommenterar. Du blev avslöjad på "FRUKTSALLAD" som tematips ;)


Tjing ♥


Maskerad eller temafest?

Jag är nyduschad och håret tvättat och jag må säga att det känns som att jag har dött och kommit till himmelriket.

Jag ska nog ha maskeradfest på halloween för att fira min 21års dag. Eller så funderar jag istället på att ha en temafest. Vad tror ni blir bäst? Och vilket tema tycker ni? Kom igen, ge några roliga förslag nu!



Imorgon ska vi äta en god middag som innehåller laxfiléer. Har ni något gott tips?
Vi är sugen på något nytt. 

En uppdatering om hur vi ligger till i läget

Uppdateringsvis så har jag följande skriftliga inlämningar till 20/10 färdiga:

♣ Musiken
♣ Dramat


Återstår gör:

♣ Rörelsen




Följande uppgifter återstår till den 28/10:

♣ Loggboken Bild


Så imorgon hänger det på hur håret blir. Blir det dåligt så kan den skriftliga inlämningen i rörselse hänga löst. Hör du det My? ;)





Detta är min värld de här dagarna

Äckligt barr

Det är en regning eftermiddag och tanken är egentligen att jag ska sitta och plugga. Men jag orkar verkligen inte. Visst måste jag sätta fart, jag vet. Allt ska vara inne på måndag och jag har 1 av 3 uppgifter klara.

jag sitter även här med världens äckligaste hår på huvudet. Jag väntar med att tvätta det tills ikväll så det är så fräscht som möjligt imorgon när det är klippning.

Glögg?

All spaning på julinredning och dess dekorationer har gjort mig sugen på julen. Imogron är det jag som springer in och köper en flaska glögg när jag är nere på stan. Jag måste köpa nya diadem då alla mina är sönder tydligen.


B-L-O  S-S-A,
B-L-O  S-S-A, 
B-L-O  S-S-A,
- GLÖGGEN HETER BLOSSA! ♥

Inredning - Julmotiv

Hittat på Ellos.se




Dessa gardiner skulle inte sitta allt för fel i köket.
Panelgardiner, 149 kr.



Matchande kuddfodral, 2-pack 149 kr
Vore utmärkt i till våra två kuddar i soffan



Zooma
Dörrmatta med renmotiv, 149 kr








 Hittat på Shoppingbutiken.se




Glöggkaraff 130 kr




Glöggmugg vit

Glöggmugg
4-pack 75 kr



Skinkfat Gris

Skinkfat, 150 kr










Hittat på Jotex.se


Påslakan med vättar
2 påslakan + 2 örngott
199 kr



Fleecepläd
1 med tomtar + 1 enfärgad röd
49,90 kr


Zooma
Flasställ tomte
79 kr



Servetter med julmotiv
20 st hjärtmotiv + 20 st tomtmotiv
9,90 kr






Julen är snart här

Mina nya fina julhanddukar har kommit från Ellos. De kommer bli perfekta i vårt kök.
Sen var även jag och mamma in på Dollarstore idag, och där har de fått in julsakerna, och det blev en söt liten tomte. När pengarna kommer ska jag dit igen och rusta upp mitt julförråd - De hade jättefina bordstabletter i tyg som var röda och i mitten stod det God Jul skrivet i vitt. 20 kr styck visserligen, men what the heck. Julgardiner är även det på tapeten.



Kökshandukar med julmotiv
3-pack 29.70 kr, Ellos
 







Prynadstomte
20 kr, Dollarstore

Leftovers

Det är så underbartskönt att få sova ut och kliva upp när man känner för det. Konstigt nog så kännerj ag mig krassligare i dag än vad jag tidigare har varit under den här förkylningen som vägrar släppa.
Idag ska nog mamsen komma in till stan och så ska hon ta med mig ut på Lindex så att jag kan hämta mina nya väska och passa på att shoppa lite smått och gott på Dollar Store såsom tandkräm och dylikt. Jag hade tänkt att jag skulle vara ledig från allt skolarbete idag, men vi får väl se. Kan hända att det kommer lite senare ikväll istället. Visserligen ska jag ju jobba också.

Well well.. Nu blir det nog lite rester av krovstroganoff. Puss ♥

Mycket smått och gott

Okej, jag vet inte vart det kommer ifrån, men jag vill handla handla handla. Jag, som har blivit så snål av mig det senaste halvåret. kan visserligne vara som så att jag börjar känna av att Fredrik åker på södnag och mamma läggs in på måndag. Man märkte klart och tydligt på mitt konto när Fredrik var på Gran Canaria i två veckor i april/maj. Pengarna bara flödade iväg. Det är väl så jag hanterar saker och ting antar jag - shopping. Jag förstår att läkarna vill ha mamma på observation, men måste de ha henne där i en hel vecka?
Detta gör att jag kommer tillbringa mycket av min tid ute i Sandarne nästa vecka. Jag pratade med mamma i telefon idag, och det var väldigt tydligt att pappa inte ville vara ensam hela den tiden. Han hade till och med tänkt åka ner bara några timmar på onsdagen, men mamma sa nej. När han var lastbilschaffis och låg ute veckorna långa så var det en annan sak. Då var det i en liten lastbil, nu är det i en stor ville med en hund. Och jag kan behöva att få komma hem Och så kan jag ju ha mammas vil.

Jag sitter och spanar in på kläd och skorsidorna på internet, och jag hittar en massa ögongodis

Halens

Klänning

Klänning 399 kr



Klänning

Klänning 349 kr




Bench Tröja

Bench tröja
449 kr




Tröja 249 kr




Skor 549 kr





Vad tycker ni om min nya jacka föresten? Är inte kragen helt underbar?

Min nya fina jacka

Jag hämtade ut jackan idag, och guess what - I love it, I love it , I love it! Perfekt för kalla höst- och vinterdagar.




(ursäkta den dåliga bildkvaliten. Jag hade inte ställt om kvaliten innan jag knäppte)

Jacka av ullmix
498 kr, 448 kr, H&M


Det blev även en Osis+ harispray för 99 kr och i brevlådan hade min osis+ dust in kommit. Jag fick även ett sms om att mitt lindexpaket innehållande min nya väska finsn att hämta ut på Lindex ute på E-Center, så vem är inte lyckligare än jag idag?

trekant med Johnny B väntar

Nu kära vänner är jag slut för kvällen, finito. Sedan jag kom hem från Gävle har jag spenderat aftonen med att skriva musikuppgiften, ocn nu kan man väl nästan säga att den är klar. Jag kommer inte skicka in den än visserligen, kan vara bra att ha den icke.inlämnad tills på söndag (den ska vara inne innan midnatt nästa måndag, alltså natten mot tisdag kan man väl säga) så jag har god tid på mig. Jag kommer hinna klart allting, det känner jag på mig, fast jag känner mig så stressad just nu. Men se bara hur det var med hemtentan i vintras. Det gick ju kanon!
Och vet ni, det kommer kännas så skönt när man står där och är färdig förskollärare och det är gott nytt 2012. För då är jag klar med mitt, och många andra har sitt kvar. Jag kommer aldrig mer behöva tänka på den biten. Leva familjeliv, jobba och resa, det kan jag göra sen när jag är klar och har en stadig inkomst.

Nej, nu är det dags för en dejt med Johnny B, för att sedan kunna vakna upp till telefonalarmet ä la Jamaica kl 06.00 sharp. Sen är det slit och släng på bilduppgiften fram tills lunch, och sen ska jag välja om jag ska ha jackan eller inte. Jag blev ju osäker när jag testade den där andra. Men håll tummarna. Den skulle vara så fin att ha när man ska vara finkläddisch och gå ut och äta osv osv. Kalaspingla ni vet! Köper jag den så lovar jag att slänga ut en bild på den imorgon! Sen ksa jag även bli bättre på att använda bilder i blogginläggen. Nu när jag har en bloggmobil och allt!

I love shopping sometimes

Hello my babies. Ännu en skoldag är avklarad och jag börjar känna att jag börjar bli riktigt less. Däremot får jag så mycket gjort nu för tiden. Min anmälan till högskolekurserna som jag ska gå inom lärarprogrammet är komplett nu. De praktiska uppgifterna är gjorda (förrutom bilden men den har vi imorgon så sena är den klar). Nu återstår det bara en massa skriftliga uppgifter, och de ska jag väl inna med. Vi tänkte köra långledigt den här veckan genom att vara ledig onsdag till måndag och på den tiden få en massa gjort. Men det vette sjutton egentligen hur det kommer gå.

Sen kan jag glädja mig själv med att jag snart har min önskeoutfit från det tidigare inlägget. Uggsen och väskan kommer med posten som redan känt, och leggingsen har jag sedan tidigare ett liknande par från Gina Tricot. Sen var det jackan då, och idag hängde jag undan en underbart fin ullmix-jacka på H&M som jag ska hämta ut imorgon. Den är liknande den som jag hade i mitt önskeinlägg, fast snäppet finare faktiskt. Visserligen hade jag kunnat få den från Ellos för 248.50 kr med hjälp av en halvapriset-check, men då var det j udet här med att man vill testa och så innan, för det är bra drygt att skicka tillbaka. Och sen skulle den inte levereras förrän den 10 november heller, så då kostar jag gärna på den här från H&M. Tyvärr har jag ingen bild på den nu, men ni får hålla er med att den är svart, liknar den från det tidigare inlägget och kostar 498 kr. Sen berättade butiksbiträdet som stod i kassan att det är clubdagar för medlemar från och med imorgon, och då får jag 10% rabatt på jackan. Visserligen så var jag in senare under dagen och testade en likadan i samma storlek (jag orkade inte fråga om jag fick prova jackan som jag hade hängt undan en gågn till utan att köpa den). och då tyckte jag att den satt lite tight...? Men både Nina och jag sa samma sak: den jag hängde undna satt perfekt. Så jag får ta och bestämma mig imorgon på lunchen och testa den jag hängt undan en gång till.

Sen ska jag även in på en frisörsalong imorgon och köpa Osis hårspray som de har kampanj på där. istället för 169 kr så kostar en valfri Osis Hairspray 99 kr. så jag får klappa till på stort. Köper jag jackan så blir det köpstopp sen - jag lovar!

Osis Session

Det är dags för


Ellos har fått in en hel del nya snygga plagg, som jag inte skulle tacka nej till att få i ett paket.


Jacka:


499 kr





Tunika:

149 kr






Leggings:



149 kr




Skor:

249 kr





Och till det: min nya väska från Lindex så klart!


299 kr

Det är en sensation!

Hör och häpna: Fredrik som aldrig blir sjuk (förutom fyllesjuk) ligger däckad i en kanonförkylning - och ännu bättre: det är min förkylning som har smittat honom! Tror ni han är nöjd?

Jag skrev ju i tidigare inlägg att jag shoppat skor och väska, men tro itne att det tog slut där. Nej, för jag och Karin beställde även en varsin Osis Dust In från Lyko.se som vi nu väntar spänt på att de ska komma. Och så klart längtar jag tills nästa fredag då jag ska klippa mig. 

Idag var det egentligen tänkt att vi i vår studiegrupp skulle träffas på biblioteket och göra musikuppgiften, men eftersom vi är världens segaste människor så uppmärksammande vi inte att de faktiskt har stängt på söndagar (och varför det egentligen, borde inte ett bibliotek ha öppet på en söndag?) Men vi har hittat en lösning på det hela och det blir en värmande kopp te på Tewes Konditori.

Nej, nu ska jag ta hand om min sjukling och ge honom lite mat. Jag är själv visserligen också sjuk, men att Fredrik "JAg blir aldrig sjuk" Wiström är det, det är en sensation!

Ny väska + Uggs

Nu har jag spenderat lite pengar på mig själv. Men äntligen har jag fått tag på en väska som kommer rymma alla mina skolsaker och lite där till. Enda som jag inte gillar med den och det är att handtagne är lite för långa för min smak, men Karin har en likadan, och vi har kikat och vänt, och det är nog inga problem att lämna in väskan hos en skomakare och han kortar av dem. Det bra är att den är från Lindex, så jag får hämta ut väskan i butiken här i Söderhamn helt kostnadsfritt.


Väska med rosett
299 kr 249 kr med rabattcheck




Uggs från Ellos
249 kr 124,50 kr med rabattkod

Men det var väl jävligt roligt

Allt känns bara så jävla pissigt just nu.. Vi har nu fått veta att mamma ska läggas in i Uppsala en hel vecka. Ja när då? - Vecka 43. När är Fredrik på Teneriffa? - Vecka 43.

Allt kan bara ta sig nån stans och slänga sig i väggen just nu

Jag tror jag går på högstadiet

Idag är jag inte direkt uppe med tuppen, men jag är uppe i alla fall. Eller jaa.. Uppe och uppe. Jag har trosor och jeans. Så långt har jag kommit. För resten sitter jag i sovtröja och glasögon med håret på ända. Inner beauty ni vet.
Idag är det föreläsning kl 13-15 men som vårt kära tåg går så måste vi pallra oss ner kl 10. Visserligen så gör det inte så vidare mycket, eftersom vi ändå måste sitta med musikuppgiften som vi har till på måndag. Låter det inte som att jag går på högstadiet igen och jar alla dessa ämnen?


Nu sätter jag lite fart. Tillbaka senare ikväll nån gång.

Helhetsterapi kanske kan vara något för mig?

Nu ska det göras. Den 17 oktober så blir frillan så som jag hade den på kortet här innan, och vet ni - det ska bli så skönt så skönt.  Förhoppningsvis. Men jag ska ta med bilden till My på Hårcenter och så ska hon allt få konstruera barret. Wish me luck babies.
Den 21 oktober när Fredrik är på teneriffa har jag också fått en tid bokad åt mig på helhetsterapi, alltså terapimassage. Kanske det kan vara något för mig och som kan få mig att se lite ljusare på vardagen? Jag vet inte, men jag hoppas då det i alla fall. Om inte då kan det väl åtminstone vara skönt. Och det ska ag göra på kvällen, och jag ska ha mammas bil, så jag tänkte även passa på att sova hos mamma och pappa och få spendera lite tid med Nicky .Det sker allt för sällan nu för tiden känns det som. Min lilla honelibobo. Sen kan det vara skönt att komma ifrån en tom lägenhet lite där.

Nej, nu ska jag fortsätta ha min kära huvudvärk och nysa varannan minut. Tjing!


Tycker ni att jag ska gört?

Jag vet att jag har sagt det förrut, men jag är i valet och kvalet.. Ska jag klippa mig eller inte? Det vore så fruktansvärt skönt att få det axellångt och uppklippt, så som jag har det på kortet här i bloggdesignen, men samtidigt så vill man ju ha långt hår.

Vad säger ni, vill ni se mig så här igen? (se bilden)



Annars så kan jag upplysa er om att jag börjar bli sjuk. Och när Caroline Pettersson är sjuk, ja.. då går hela jorden under..


Alltiallo och jag är aldrig ledig

Jag är väl medveten om att jag skrev sist i lördags, och det är inget avsiktligt. Men när jag loggar in på bloggen (för det gör jag, dagligen, då har jag liksom ingen inspiration till vad jag ska skriva. det blir så nu när man åker till Gävle kl 7 på morgonen och kommer hem kl 18. Men det är ljusare tider här framöver med VFU och så vidare, så det löser välaa sig allt.

idag är vi ledig egentligen, men tro inte att jag är ledig för det. Dock såg man till så att man i alla fall fick sig en sovmorgon tll halv 10. Kl 11 ska jag möta upp Anna på Furan för en lunchning och kl 13 är det ikvartering på CFL känns det som. Dramaheletet ska fixas och imorgon skall den redovia... Kärringlärare. ajg tror hon är en sån hör sunkig skådespelare som ite får något jobb i några produktioner, så därför jobbar hon extra som dramapedagog, men inte kan ett skit om det.


Lördagsjippo

Goder morgon, hur står det till? Själv vakande man för en halvtimme sen kanske och var så kissnödig så ni anar inte. Fredrik, som fick sin nya telefon igår om som fokuserade mer på den än på vår myskväll, började genast flippra på den, så jag satte mig här istället. 
Igår hade vi som sagt myskväll med god mat (grekiskfläskfile, klyftpotatis, tsatziki och sallad), god dryck, Idol, filmen 27 dresses, chirre och dipp. Dock var man helt död kl 23, så det blev bingen i rundan halv tolv. Vad är det för fel med mig, jag orkar inte vara vaken längre än till tolv nu för tiden.. 
Farmor fyllde även år igår, så nu är tantalaran i 70ligan. Otroligt farmor vad du har blivit gammal. Så du var bara 49 när jag föddes? Det kunde man intre tro ;)

I dag ska vi till Fredriks föräldrar och käka.. Igen. Är det  bara jag som tycker att vi är där och äter ofta? Well well, dags att dra upp leggingsarna, locka barret och krypa i fodralet.

Det var ett jäklans fyndande!

Jag och Fredrik gjorde kanske månadens fynd idag (okej, det är bara dag 3 på oktobermånad, men ändå). följande paket från CDON skulle egentligen ha gått på 844 kr:

Djävulen bär Prada
X-men 2
Katten Gustav
Day after tomorrow
I robot
Alien I
Dodgeball
Legally Blonde I
En prinsessas dagbok I


Men vi betalade endast 100 kr jämt och slätt. Hur ofta händer det?

Internetrabatter

Lindex: Få en halsduk och en scarf för halva priset när du handlar för 300 kr.
Erbjudandekod: EC23950
Gilltig t o m: 6 oktober 2008

H&M: 10 % på hela sortimentet när du beställer.
Erbjudandekod: 8176
Gilltig t o m: 13 oktober 2008

Ellos/Josefssons: 40% rabatt på en valfri vara ut höstsortimentet.
Erbjudandekod: 18536

Josefssons/Ellos: Få 30% rabatt på varannan vara som du beställer.
Erbjudandekod: 586164
Gilltig t o m: 31 oktober 2008

Chai-te och vintertid

Är det bara jag som tycker det är svinkallt? Kan i och för sig bero på några saker:

1) Jag har bara sovit ca 1½ timme natten som var p g a sömnproblem. Då fryser man automatiskt när kroppen går på energisnål.
2) Jag börjar bli sjuk.
3) Elementet i vardagsrummet funkar tydligen inte denna termin, så jag måste ringa Faxeholmen (10-12 vardagar och det är alltid upptaget - Lyckat!)


Så jag sitter här och dricker chai-te och huttrar på.. Och jag må säga att chai är rusiktigt hott. Och så luktar det jul i hela skafferiet också från påsen där lösteet ligger i. Kan det bli mysigare?

Seriöst..

Min telefon har infunnits i mina ägor ett dyng nu och jag är nöjd- Fredriks däremot verkar anlädna imorgon, så då har stackarn fått vänta nästan en vecka på sin. Och nu kan han knappt svara i sin när det ringer.. Så vi hoppas som sagt på att hans kommer imorgon. Stackarn.. Hahaa.. Och vet ni.. Jag har Guitar Hero Rock Tour i min telefon.. Den ni.. ;)

Och man kan ju undra vad folk här i världen tänker med i bland.. För inte verkar det vara bollen på skallen i alla fall..

RSS 2.0