Acer in - HP ut på service

Jag vet att jag verkligen inte har varit den bästa bloggaren på 2 veckor nu. Dock har jag absolut ingenting att skriva om, och jag vet inte hur det kommer bli i fortsättningen heller. Jag har mina trogna läsare som är in dagligen och kollar om jag har uppdaterat, och ikväll får de i alla fall resultat.

Idag har jag, Fredrik, Andreas och Helena varit till Bollnäs för att köpa en lappie till Fredrik, så nu är vi två barns-familj så som vi säger här hemma. Men det tycks inte bli långvarigt, då jag har suttit i telefon med HP Support och ÄNTLIGEN ska jag få iväg min dator nu. I går morse så hade det, förutom touchpad och baterilåsproblem, även uppstått ett pixelfel i skärmen, så nu har jag fått nog. Och jag har ju dessutom datorn försäkrad tills 17 januari 2010. Fattas gör bara att de påstår att vi har tappat datorn, och därav problemens uppkomst som teknikern sa att det kunde resultera i och jag får stå för hela kalaset själv, men det trodde inte Andreas. Såna indikationer finns det inte på datorn. Men vi får väl se vad de säger... Jag har då inte ekonomi att skaffa en ny, så i så fall får vi klara oss på Fredriks dator så länge, som har tagit sig igenom detta blogginlägg. Dock gillar jag mitt tangentbord MYCKET mer än detta...

Filip och Fredrik impar

Är det något program som Filip Hammar och Fredrik Wikingsson INTE har gjort till succé?

Bra tryck på jobbet idag, men Donkenmaten kl 22.30 slog fan allt!

Så firar moder jord min enda dag av sommarlov

Jag är ÄNTLIGEN klar med allt skolarbete för den här terminen, och så tänkte jag njuta av min endaste dag av sommarlov. Men se där.. Vad möts jag inte av, om inte spöregn.... UPPSKATTAT!

Hur ska jag hinna allt?!

Examinationsfrågorna tycks vara klara, nu är det bara filmanalysen kvar (som jag får spendera min tid till imorgon och på torsdag). Är ni avundsjuka? - Jag tror knappast det.. Det känns som alla mina svar på dessa examinationsfrågor är bajs också, och att man inte kommer att få godkänt. Så, tack och hej, du sköna sommar!  

Nu är det också klart att vi kommer att flytta den 5 augusti. Så Gudarnas gudar, hur ska jag hinna jobba heltid och dessutom packa?! Jag måste börja nu, känns det som..

Hur vi ligger till i nuläget

Vilken kanonhärlig helg det har varit när man ser till vädret! Ca 25°C i skuggan och alldeles underbart.. Synd bara att det är fulare väder på intåg den här veckan. Men vecka 24 hoppas vi på vackert väder igen, då Fredrik äntligen tar studenten. På studentkvällen ska han ha förfest här hemma med sin klass innan de ska vidare till Statt, och jag måste fly fältet. Planerna är en tjejkväll med Elin, Karin och Lotta. Kan det bli härligare? 

Nu fortsätter pluggandet. Jag räknar med att bli klar med mina examinationsfrågor ikväll eller imorgon, och så får filmanalysen sin fokus på onsdag och torsdag. Så detta ska jag fixa hörrni!  

RSS 2.0