Polisanmälningar is the shit!

Igårkväll fick vi fönsterrutan i köket krossad av en sten större än en pingisboll, så i köket är det lite av en kaos just nu. Idag har jag suttit i telefonsamtal med Polisen och Faxeholmen halva dagen, och resten av tiden har jag varit på avslutande seminarie i Barns rätt och Barns röst. Så nu är vi på G!

Köp vaniljte - det är riktigt gottans!

Dagens outfit

Idag kör jag på en mer somrig look



Topp - Only Basic, Hollywood
Jeanskjol - Demim, Lindex (från Fredrik igår, 299 kr)
Leggings - Kappahl

Ett dygn i Sandarne

Självklart fick vi otroligt fint väder i helgen!
Här kommer några bilder:













(Nybadad och sur)





(Det nyrustade badrummet)


HJÄLP!

Jag behöver tips på en kombinerad student- och 19 årspresent. Det är ju nämligen som så att Fredrik fyller år 12 dagar efter sin student. SKITKUL.

Vi hoppas på fint väder i helgen

Första dagen av 3 veckor på min VFUplats idag. Riktigt skönt att få komma ut igen, men samtidigt är det väl ingen höjdare att börja kl 6.30. Men det är värt det.

Ikväll hamnade jag och Karin i ett varsitt solarium igen. Men det känns väldigt fräscht efteråt. Så här till våren vill man ha en liten bränna på kroppen.

I helgen är Fredrik och jag hundvakt åt Nicky när mamma och pappa drar med Birka till Åland. Så vi hoppas på vacker, varm skinande sol, uterummet hela tiden och gasolgrillen på max. Thank God for weekend!

Återigen hemma

Vi är hemma igen, sedan igår rättare sagt. Men då var vi så slöa så det var inte många ryck där inte. För tillfället håller vi på och städar bort allt, eftersom vi inte hade ett golv som man kunde gå på.
Ikväll är det fnura med ett par människor vilket ska bli trevligt. På måndag börjar ju det hårda livet, och det gäller att passa på!

Det blev några små inköp igår i också. För min plånbok blev det mest till kylskåpet, men för Fredrik blev det ett par Nikepjucks. Jag tänkte även visa mina söta skor som jag köpte för lite mer än en månad sedan.


Undersvik 2



Här är vi (med beskrivning av en mycket dålig bild). Idag är det temat Helige Ande och Medmänniska, och dagarna flyter på kan man väl säga.  

Just nu längtar jag mest bara hem till mitt, och det blir inte bättre av att jag har världens mensvärk. Att få snussa på Fredriks nacke hade också varit trevligt, men just nu vet jag inte vart han befinner sig, och jag orkar inte gå och leta heller. Så då får jag lida istället..

Undersvik 1

Det trådlösa funkar finfint på vissa ställen. Nere på mitt rum har jag bara en pinne i mottagning, men här uppe i storhuset har jag fullt om jag sitter utanför skrubben där routern finns. Men vi lever i alla fall, och tur är väl det.

Visst, det är fruktansvärt tjatigt att inte kunna vara med Fredrik som på det sättet vi är hemma. Vi kan liksom inte vara "vi" här. Men kanske är det nyttigt att få vara nära varandra, men ändåså inte? Det blir på ett helt annat sätt när man kommer hem igen.

Nu testar jag Matrix

Jag känner mig inte allt för nöjd med mitt Tigi Catwalk Fashionista Schampoo, då jag tycker att håret blir äckligt fort, så jag hörde mig lite för med Mary, och kom fram till att jag skulle testa det som hon har, så det blev detta




Matrix Biolage Hydratherapie Hydrating Shampoo, 500 ml
189 kr, Lyko.se




Någon annan som har testat?


Konsten att sova 13,5 timmar

Hela dagen igår var jag som i en dvala. Vid 2.30 på morgonen drog jag ner till Kalles för att hämta upp fyllekråkorna Andreas och Fredrik, och jag fick väl inte somna förrän 4-snåret, eftersom Fredrik svamlade på som in i gatan. Jag vaknade sedan relativit tidigt,  och var supertrött. Hämtade Andreas vid kl 17 för att äta tacos, och kl 20.30 låg jag helt utmattad och sov. Och tro det eller ej, men jag sov så djupt enda fram till kl 10 imorse, så nu sitter jag med världens huvudvärk. Ska strax packa inför 5 dagar i Undervik, så det blir nog rätt tomt på bloggfronten den här veckan. Kommer dock ha med mig datorn, så vi får se om jag lyckas komma in på deras internet eller inte. Annars får ni ha en trevlig vecka!  


Min fartfyllda kväll, som Karin sa

Jag fyllechaffar åt både Andreas och Fredrik ikväll, med Andreas kärra. Att se både de två aspackade har fått mig att inse att jag aldrig mer ska bli full, och jag skulle lika gärna kunna vara gravid i 12 år.. Fast de två är egentligen ingenting. Hade pappa varit med i den klanen också så hade jag gått med i AA.

Jag hann med att skjutsa Fredrik, åka till Kvantum för att märka att jag hade körkortet i Fredriks jackficka, åka tillbaka till festlokalen på Ringvägen, hem en snabbis, åka till Camilla i Vågbro, skjutsa Fredrik och co till Statt, för att sedan få ett samtal från Andreas om att de ville bli skjutsad till Statt de med så jag skyndade mig att hämta de igen, och nu är jag åter igen hemma, i väntan på att Andreas kommer ringa igen om att få skjuts hem.
 Ibland är jag nog världens bästa syster...

Påsk i Sandarne



Det var som sagt underbart väder igår, och grillen stod på max. Det bjöds på fläskfilé med potatisgratäng, halloncheesecake och chokladdoppade jordgubbar. Kan det bli så mycket bättre? Nicky i sin tur fick ett ben av mig som det knaprades på.

Ikväll är det familjen Wiströms tur att ha oss. Fredrik har förvarnat mig för att det blir påskbord, vilket inte alls hör till min favorit. Men jag ska försöka uthärda. Det gäller väl att vara mätt innan helt enkelt.. :) Vi vet ännu inte någon tid, förutom att det blir mot kvällen. Efter det ska Fredrik på fest också på Ringvägen, vilket betyder att han blir tvungen att flänga fram och tillbaka. Sedan kommer han väl inranglandes framåt 3 på natten.

Det kan hända saker och ting när man är med Elin

I måndags var jag och Elin och solade på kvällen. Jämt när man är med Elin så händer det säker och ting, och detta tillfälle var inget undantag. Jag visste att mina gamla kära jeans var slitna, men inte så mycket att det ska bli så här pass när man sätter sig i bilen...?






Typiskt nog så var det förvånandsvärt mycket folk på solariet också....

Dagens outfit och onsdagens megafynd


Kofta till vänster: 379:-  199:-  Kappahl
Kofta till höger: 449:-  149:-  Kappahl
(sedan hade jag 25% på hela reaköpet, så istället för ordinariepris 828 kr betalade jag endast 261 kr)

Dagens outfit:
Kofta - B Young, 149.50:- Randiga Rutan
Topp - Only Basic, Hollywood
Cityshorts - Lindex
Strumpbyxor - Kappahl

Påsken kommer med underbart väder!

Hörrni vilket vackert väder det är idag! Helt underbart! Passar perfekt till att vi ska ut till Sandarne och grilla med mamma, pappa, Andreas och Nicky. Helena i sin tur är i Luleå på bågskytte i fyra dagar så vi får väl hoppas att det går bra. Vet dock inte om det är med Söderhamnsklubben eller med Landslaget den här gången.

Igår var Elin här. Vi käkade thaimat, drack vin och snaskade ett kilo godis på tre pers. Härligt att få känna de gamla goda tiderna igen!

Mitt påsklov existerar icke

Det tar några dygn mellan uppdateringarna, men de kommer lite då och då. Jag har fortfarande skymycket i skolan, men det flyter på. I morgon har vi en föreläsning och en liten redovisning, sen är det bara torsdagens seminarie kvar innan det är påsk. Och på påsklovet sticker ju vi till Undervik, men eftersom jag egentligen inte är ledig från skolan den veckan så blir det fullt ös medvetslös med en massa uppgifter. Så lappien åker med han också!


Helgens planer

Idag och imorgon har vi övernattning och familjedag med barngrupperna, så jag ska väl strax börja göra iordning saker och ting. Det verkar vara fint väder ute också!

Vad ska ni göra i helgen?


Menyn för kvällen

Karin är på G (förhoppningsvis) och maten står på spis och i ugn. Ikväll serveras det fläskfilé och potatisgratäng med ratatouille, cold sweet chilisås och sallad. Även baguette finns med. Smaskens!


Och Elin - Sluta kommentera anonymt har jag sagt! Men jag saknar dig med :)


Dagens outfit



Denna fredag har jag på mig följande:

Skjortklänning - Lindex
Grå tights - Kappahl

Skor idag: Svart/vita tygskor från Duffy - Eurosko

Jag har uppdaterat mig


Vi är laddade. vi är tända!



Känner ni igen den här bilden? Jajajmensan, det har varit träningsaction ikväll igen! Lena blir hårdare och hårdare, men jag känner att jag också blir starkare och starkare. Lena, alltså tränaren, är grymt duktig må ni tro! Synd bara är att det inte bli någon boxträning för mig på två veckor nu, eftersom det nästa vecka är påsk, och veckan efter det är jag i Undersvik. Men det får bli en massa hantelträning här hemma istället då, och eftersom Elin kommer hem på lördag så tänkte jag få med henne på stepen på måndag. Så det blir nog bra ändå ska ni se! minus 7 cm i midjemått nu föresten!

Bloggtorkans alla bekännesler

Jag inser nu att det passerat en vecka sedan jag skrev någonting här senast. Jag ber om ursäkt till er som påpekat detta, och alla andra också för den delen. Anledningen till min bloggtorka har varit den att jag har tillbringat mina dagar enligt följande rutin: skola 9-17, träning/jobb, plugg och sist men allra viktigast: Fredrik. jag har inte haft tid med något annat som inte rörst ovanstående punkter, och därav har bloggen blivit undansatt från mitt schema. Det verkar inte heller som om att det kommer bli en förbättring de närmsta dagarna eller veckorna, då vi har väldigt mycket som föregår i skolan nu. På det så ska jag även ansöka om förflyttningen till Uppsala Universitet. Den har i sin tur kantats av egna hinder, genom att Högskolan i Gävle har varit så fruktansvärt idiotiska och inte gett mig ett betyg som skulle vara satt för 3 månader sedan. Det har varit många heta debatter och laddade mail hit och dit, och ingen verkar ha engagerat sig så pass mycket att se efter vad som varit felet. tydligen krävs det ett väldigt detaljerat och negativt laddat mail till ledningen för att det ska bli någon fart på det hela, och nu trillar betygen in, och jag kommer antagligen få iväg ansökningarna inom en snar framtid.


RSS 2.0