Följ min blogg med bloggkoll

Vill du på ett enkelt sätt få reda på när jag uppdaterar min blogg?
 


Kalla Faktas Arbogamorden

Sista arbetspasset är avklarat och det känns fruktansvärt skönt Vissa kommer man sakna, speciellt en tant, men henne kommer jag kika in till lite då och då när jag ska träffa mamma där på Västerbacken.

Just nu ligger jag och tittar på internet och Kalla Faktas dokumentär Arbogamorden. Jag ville se den redan när den gick kl 19.20, men då jobbade jag ju som sagt, och vid den tidpunkten. Såg ni den? vad tyckte ni? Själv finner jag det hemskt intressant. hur hanterar man en sån sak? Överfall, livshotande skador, mord på två små oskyldiga barn, jakten på mördaren osv.. Och hur, ursäkta språket men, hur fan kan man göra en sådan sak? Emma och barnen hade ju inte gjort något. De små, små änglarna. Må gudarna se till så att inga andra barn behöver genomgå en sådan tragedi någonsin.

Efterlyses

Någon som kan städa mitt hem medan jag jobbar och gör så att lägenheten är skinande ren när jag kommer hem så jag slipper känna piss och fy och blä...Svar ombedes snarast!


Erbjudande från H&M


Sweeney Todd

Okej. Igår tittade vi på Sweeney Todd, ni vet den nya med Johnny Depp. Och för det första hade vi totalt missat att det var en musikal. För det andra hade jag absolut kunnat hoppat över den. Jag menar, vem har ens en sån fantasi som Tim Burton som gör handlingen så där? Den var ju bra ibörjna, men sen blev det bara äckligt tyckte jag. Inga äckliga scener eller så, utan mer "men va fan..?"
Lyskvällen gav inga bra bilder för min del, men garanterat för storebror, så jag ska höra med honom om han kan bidra med någon.

Annars så jobbar jag min sista dag ikväll 14-22 på Västerbacken för den här sommaren. Jag har snart tjänat det man får tjäna på hela hösten för CSN, så jag kommer inte kunna ta på mig något mer arbete där i höst. Inte heller kommer jag kunna hämta ut min lön från barngrupperna och konfirmationen heller, men det ska nog lösa sig på annat sätt.

Designen är uppe kära vänner!

Designen är uppe, och vad tycker ni? Själv är jag himla nöjd!

Mästerkocken Jag

Ikväll är det lyskväll, och jag och Fredrik har det mys. Eller ja, hittills sitter han i fotöljen och tittar på Postkodsmiljonären och jag sittligger i soffan med datorn. Mot senare klockslag ska vi ner till Söderhamnsån och kika på lyskvällen som sagt, och får jag några bra bilder så lovar jag att lägga in dem.
Värt att nämnas är att jag lagade en underbart god middag idag, bestående av perfekt fläskfilé och en udnerbart god potatisgratäng. Och tro mig, jag skryter inte nu, utan jag brukar inte vara en mästerkock i köket... Jämt...

Bloggdesign

Kära vänner, jag har vunnit en design av Denise. Den kommer ut senare :) Tack så mycket Denise!

Offentligt meddelande

Jag har ett offentligt meddelande: Idag kom klartecknet: Jag har klarat det sista (och det svåraste) som jag hade kvar på psykologin. Jag kan härmed lämna det bakom mig och ha det med mig i mitt CV.

Och det är så fruktansvärt skönt så det finns inte..

Dagens i-landsproblem

I'm off to work, my babies. Inga planer what so ever annars. Inte en endaste shoppingpinal. Vad har hänt med mig, är jag sjuk? Nej, jag är nog bara jävligt snål nu för tiden. Jsg menar, jag har ett fett bankkonto för tillfället, och jag vill inte ens köpa en liten sak. Eller jo, jag har en hel del prylar som jag vill köpa,  men jag känner inte att jag gör mig råd. Å fyfan, det är dagens i-landsproblem, att jag inte känner för att shoppa.

Jag är i valet och kvalet

Jag är sugen på att köpa denna topp, men jag vet inte? Kommer dne sitta snyggt, kommer jag tycka om den osv.
Den är i 100% Viskos, någon som har några erfarenheter av det materialet? Och är det någon som vet om det är krångligt att retunera till Lindex Shop Online om man inte är nöjd med varan? Och vad tycker ni om toppen?



Assymetrisk topp
199 kr
Lindex Shop Online


Busy hour

Jag har fortfarande träningsvärk som en apa, och jag vet inte om det blir någon träning innan jobbet. Kanske att jag kör höft- och benpassen. Träningsvärken är trots allt i magen och överkroppen. Vi får se. Jag har i alla fall skrivit klart och mailat in min skoluppgift, och fört in alla skolträffar i mina kalendrar. Jag har betalat tränignsdvdn och jag har käkat frulle. Det har med andra ord varit en fullspäckad timme sedan jag klev upp. Och om Madde och jag jobbar tillsammans idag ska jag höra med henne om vi ska ut och käka imorgonkväll och om jag kunde låna hennes böcker till skolan.

Det är återigen dags för...


Jag har hittat min kofta, kära vänner

Skolan idag och shopping. Var in på nya tvåvånings-Gina Tricot inne i Flanörhuset, och där blev jag 327 kr fattigare i form av en kofta 179 kr, en topp 99 kr och två tunna diadem 49 kr. Jag har ju länge behövt en kofta, och nu har jag hittat den.




Annars kan jag tala om att jag har en sjuhelskottans träningsvärk idag i hela kroppen. Kanske blir det ett pass ikväll också, jag har itne ritkigt bestämt mig. Måste göra en skoluppgift som ska vara inmailad senast söndag också. Visserligen så är den inte så svår att göra, men ändå. Just nu känner jag inte för det.
Helgen ser ut som följande:

Fredag: Jobba 14-22
Lördag: Jobba 7-15.30  |  Ut och käka med Madde?
Söndag: Jobba 14-21  |  Skoluppgiften ska vara inne

Hur ser ert schema ut för helgen som kommer? Ska ni slita häcken av er eller bara ha det askalas?

Carmen Electra kan träna hon!

Jag har precis tränat ett pass med min nyinköpta träningsdvd Carmen Electra Fitness Collection - Vol 2 Fit to Strip. Jag har läst om henens serie på många ställen, om hur bra den är och så vidare, men jag har inte riktgit tagit den seriöst, det är ju trots allt Carmen Electra. Men oboy vad jag hade fel fel fel. Det är skitjobbigt, och så här efter duschen så skakar jag i hela kroppen. Under själva passet rann svetten av mig så att vardagsrummet hade kunnat bli en egen simhall. Köp den ni med, ni finner hela samlingen för 99 kr/skivan hos CDON (ord. pris 149 kr).





"Andra delen i CARMEN'S FITNESS COLLECTION serien visar hur du på nolltid får en dansares smidiga kropp. Finessinstruktören och stjärnornas personliga tränare Michael Carson vägleder dig och Carmen genom ett intensivt träningspass för hela kroppen, som fokuserar på att stärka och tona kroppens muskler. Det ingår även rörelser speciellt utvecklade för att träna problemområden såsom höfter, rumpa och mage. Du hittar formen samtidigt som du stärker ditt självförtroende!"

Ett erbjudande du bara inte får missa!


Skönhetsbehandling & 100,- rabatt »


Behöver jag säga mer? När du handlar för 300 kr får du 100 kr rabatt, och när du handlat för 800 kr får du en skönhetsbehandling! Vad väntar ni på? Uppdatera höstgarderoben nu!


En massa erbjudanden

Idag känner jag mig piggelin, och tur är väl det, annars hade jag gott och blivit tokig på köpet. På köpet av magsjukan gick jag ner 3 kg och 5 cm i midjan. Men lyckan är ju jämt kort under såna här omständigheter, och de kilorna och centrimeterna går man givetvis upp igen när man får i sig riktig mat igen. Men jag kör fortfarande på fruktsoppa, så vi får väl se.

För er som har användining av barnsortimentet hos Ellos, här kommer ett kanonerbjudande!

Få 20% rabatt på barnsortimentet och få dessutom ett ryggsäckset på köpet!
Använd erbjudandekod: 185811 eller
klicka här



För er som vill ha något åt er själva, kanske Lindex kanske har rätta erbjudandet för dig?

Erbjudandekod: LC08311 ger dig 30% på valfritt damplagg
, och med erbjudandekod: LC08312 får du 30% på valfritt underklädesplagg för damer. Klicka här för att börja handla!


För dig som hellre handlar hos La Redoute, få 40% på dyraste varan och 25 % rabatt på resterande sortiment med erbjudandekoden: 81652. Börja handla här

Bloggandet

Jag är snäppet piggare och uppe på benen, men mer än så är det inte för tillfället. Men jag måste göra något åt min dator, för den beter sig som ett bombat ufo hela tiden med muspekare som ballar ut av sig själv, pop-ups som inte borde komma och som poppar upp var tredje minut. Virus säger ni? No shit Sherlock... Så det kan kommas bli lite tomt på bloggfronten ett tag framöver.

En vinterkärksjuks bekännelser

Kära vänner, jag ligger däckad i vinterkräksjukan som förtillfället går på min arbetsplats. Därav har det inte blivit något bloggande och jag spenderar tiden i sängen tillsammans med avslagen cola och fruktsoppa. Detta är allt jag orkar med för tillfället. På återseende.

Ferre

Ursäkta frånvaron, men jag är värdinna för festfestfest. Återkommer imorgon. Kanske...?

Allt man måste hinna med

Idag är man uppe med tuppen (eller ja, nästan i alla fall). Det ska städas och handlas innan jag ska jobba 14-22 ikväll. Imorgon ska jag definitivt upp med tuppen då jag kör en 7-15.30-tur. 18.30 kommer folket och det blir Strömmingsleksgalej. Men jag tänkte sitta här en liten stund. Antagligen en sån "liten" så attj ag inte hinner med allt som jag ska göra. Men det vore inget ovanligt. Inte ett dugg.

Äntligen en mascara á la Waterproof

Tentan är klar och förhoppningsvis gick det bra. Det är så svårt med Anders tentor, för man kan alla anteckningaro ch så, men hana frågor är så konstigt formulerade så man vet inte vad det är som han är ute efter. Men som sagt, förhoppningvis.


Jag shoppade även idag en vattenfast mascara. Jag har ju länge funderat varför jag aldrig köper vattenfasta, när tårarna alltid sprutar på mig så fort jag skrattar och kletar ut mascaran. Och då min budgetvariant av rengöring som jag köpte i Sundsvall förra onsdagen var den bästa jag haft, så var jag inte sämre den här gången, utan hade i bakhuvudet att det var Max Faxtor's Masterpiece Waterproof som var bäst i test över budgetvarianterna, så det blev en sån, 150 kr på H&M. Så imorgon ska jag testa om den lever upp till testresultatet.
Jag köpte även ett spel som vi ska köra på lördag, men det blir en överaskning.


Nickelback - Far Away

Jag kan inte älska den här låten mer än vad jag redan gör...



Förskolelärare '11

Och så var man Förskolelärare  '11. Registreringen gick kanon, och jag kände några i den grupp som jag hamnade i, så det kommer gå finfint. Jag ska även skicka in papper om att gå med i Lärarförbundet imorgon, så jag är på G. Sen glädjande nyheter: jag kommer åka ner till Gävle för 390 kr i månaden. Det är STOR skillnad jämtemot 1020 kr månaden det. Gissa vem som kommer ha skojsan för sina pengar?
Men håll i hatten en dag till, jag har tenta imorgon och måste fokusera. Man måste fokusera när det gäller skitsaker.


Få hela 50% rabatt hos ELLOS!




Handla här

40% rabatt hos Ellos




Handla här

Resultat omklackningen

Jag hämtade ut skorna som jag haft inne på omklackning hos Crispins idag, och jag är riktigt nöjd över resutlatet. Båda paren var som sagt helt utan klackar, plus att de var söndernötta på hälarna. För 95 respektive 85 kr fick jag nya stabilare klackar, plus att de fixade till hälarna på båda skorna. Jag kommer utan tvekan lämna in mina skor där i fortsättningen med tanke på kvalitet och pris.

Annars så pluggar jag mellan varven nu. Jag har märkt att det går bra om jag bara spenderar 10 minuter(en kvart åt gångne till psykologin. Då hinenr jag memomera, och jag hinneri nte komma in i den trötta fasen och glömma bort alltihopa.

Imorgon har jag registrering på skolan. Wish me luck.

Det är endera magsjuka eller matförgiftning

Kl 06.30 var jag återigen i omklädnignsrummet på Västerbacken för att jobba första dagen sedan den 10 augusti. Tiden går sjukt fort känns det som, och även när jag jobbade. 8 timmar bara flög iväg.
Som ni läst så har jag ju mått lite pyton i två dagar, och imorse var det skapligt bra. Men man hinner inte komma in i personalrummet förrän man hör: "Det är endera magsjuka eller matförgiftning. Kräks och skiter i ett gör de i alla fall ". Happ.. Där var den skolstarten tänker man. Det var den tentan det tänker man också. Det sistnämna lite mer positivt klingande än det andra i alla fall..


Behöver du studentlitteratur till Psykolgin?

Behöver du böcker till psykologi? Jag säljer just nu några av de böcker som jag haft till allmän psykologi AB på Högskolan i Gävle. Klicka här för att se annonsen.


Låt det regna snyggt åtminstonde

Regnet bara öser ner om dagarna, och regnkläder är det bästa alternativet. Varför inte matcha regnet snyggt? Josefssons har riktigt snygga, sportiga set med både jacka och byxa för rimliga priset. Perfekt för dig som gillar det lite mer diskreta modet.


Köp dina regnkläder här

Tävling från Lookfantastic



Låter det intressant? Klicka här


Saftiga Grahamsrutor



Detta är ett av mina favoritbröd. Det smakar hemmagjort, saftigt och dessutom är det nyttigt också! Nyttigheten kan du själv reglera med mängden av de olika mjölsorterna, men detta recept blir mest lagom. Baka och njut!

Deg till ca 16-20 rutor:

50 g jäst
5 dl vatten, 37ºC
25 g mjukt matfett
2 tsk salt
2 msk sirap
250 g Kesella/Keso
7 dl Grahamsmjöl
Ca 8 dl vetemjöl


Smula jästen i en bunke. Häll i lite av vattnet och rör om tills jästen har löst sig.
Tillsätt sedan resten av vattnet, mjukt matfett, salt, sirap, kesella, grahamsmjöl och vetemjöl.
Arbeta degen väl (ca 5 minuter i bakmaskin om du har tillgång till det), och låt degen jäsa övertäckt i 30 minuter.
Stjälp upp degen på mjölad yta och arbeta den ytterligare någon minut.
Platta ut degen i en smord långpanna och skär dege i rutor med en vass kniv. Strö över lite grahamsmjöl.
Låt jäsa övertäckt i ca 20 minuter
Grädda mitt i ugnen i 225º i ca 15 minuter.
Dela upp i rutororna och låt kallna på galler med en bakduk över.

Tro det eller ej, men jag bakar bröd

Jag är mycket huslig nu, eftersom jag faktiskt bakar bröd. Det blir saftiga grahamsrutor, och receptet kommer in när de är klara. Resterna av ananaspajen ska mamma och pappa få och även lite bröd. Jag tar hand om mina föräldrar, eller smörar jag bara?  Man hade kunnat tro att jag smörade, men kruxet är bara att jag inte vet vad jag vill ha, så då blir det ju lite svårt.

Just nu är det McLeod's Döttrar, så tjing på er.

Som sagt, receptet på brödet kommer ut senare när de är klara, så håll utkick!


Arkiv X: I want to believe

Ute regnar det som bara få, och det riktigt smäller mot fönstren. Jag mår fortfarande pyton, så det blev igen bio. Dock så tittade vi på filmen här hemma istället. och vad kan man säga om Arkiv X: I Want to believe då? Det är en bra historia, men när filmen är avklarad så är det bra mycket som fortfarande är osagt, frågetecken som fortfarande inte blir utredda. Sen är det som så, att om du ska förstå filmen så måste du ha sett serien, annars fattar du nada. (Fråga bara Fredrik) Men en sak blir ni nog glada över. Mer tänker jag inte avslöja.
 





Nu är det den sköna mjuka sängen som gäller. Imorgon kommer Nicky vid 6-snåret och då ska man ju alltid leka en liten stund innan man kan somna om igen. Sen psykologiskiten i fokus. Jag skrattar åt faran.


Vilken film tänker du se på bio i höst?

Gratisgen

Kära vänner, en till sån där sida där man kan tjäna ihop till värdesaker: Gratisgen. Dock är detta betydligt enklare och gissa vad - De ansvarar i alla fall för uteblivna poäng! Bara det är väl värt att hylla?

Och tävling hos Denise!



Jag är med och tävlar om en av dessa väskor hos Denise.
Tävla du också här

Tävling hos Brunkulla!

Jag är med och tävlar om miniatyrskor hos brunkulla. Du kan själv vara med och tävla genom det här inlägget. Lycka till!

Bio eller inte bio? - Det är det som är frågan

Planen var att vi skulle gå på bio ikväll, Arkiv X: I Want To Believe, men jag vet inte hur det bli nu. Jag mår pyton och skulle kunna pjuka upp en häst känns det som. Så det blir nog sängen. Med psykologin. Fan...

Skinkrullar eller Pizzabullar



Kärt barn har många namn som sagt. Här kommer det utlovade receptet på mina skinkrullar/pizzabullar. De är perfekt att ha till festen och bjuda på, eller varför inte ha dem som en varmrätt? Du bestämmer!

Deg till ca 22-24 st:

150-200 g margarin
4 dl vetemjöl
250 g keso
½ tsk salt
1½ tsk bakpulver

♦ Fördela margarinet i mjölet.
♦ Blanda keso, salt och bakpulver och rör ihop alla ingredienserna till en smidig deg. (Den kommer vara lite "kladdig")
♦ Låt degklumpen stå en timme innan den bakas ut. (Den kan också göras dagen innan och läggas i en plastpåse i kylen)
♦ Kavla ut degen som en rulltårta.


Fyll med:

200 g rökt skinka (tunna skivor)
Skivad grevéost (det går bra med vilken ost som helst egentligen, smaken är som baken)
Pizzakrydda



♦ Rulla ihop på längden som en rulltårta.
♦ Skär drygt 2 cm tjocka skivor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
♦ Pensla på med ett uppvispat ägg och strö över lite pizzakrydda på toppen.
♦ Grädda i ugnen, 200-225º i ca 15-20 minuter.

Servera med en god sallad.


Snygga snapsglas... eller var det äggkoppar? Både ock!



Snygga, stilrena Snapsglas/Äggkoppar (välj själv hur du vill använda dem).
Ni finner dem på
Designtorget.
Design Malin Eliasson Sahlin

Pizzabullar kommer in senare

Fredrik hann komma hem innan jag gick och la mig, vid kvart i ett-snåret. Fördelen med vårt trapphus är att man faktiskt hör när porten öppnas, och det känns på ett sätt väldigt tryggt. Dock vore det ännu trevligare om vi hade haft porttelefon. Men man kan ju inte få allt här i världen.
Idag är det tänkt att jag ska plugga, men vi vet väl alal hur det blir med det. Sjävl börjar jag få tung panik över att jag inte sätter igång, tentan är ju på torsdag. Men vad gör man när det inte går? det är så fruktansvärt tråkigt med klinisk psykologi, och jag kommer på mig själv efter 10 minuter att jag bara har suttit och stirrat på anteckningarna, och inte läst dem.
Idag hade vi tänkt käka skinkrullar, a.k.a pizzabullar. Jag tänkte slänga ut receptet på dem när jag har dem klara så ni kan få se dem på bild. Så håll utkick! de kommer in senare mot kvällen, då Fredrik jsut nu är hemma hos sina föräldrar och målar klart garaget.

Yxmördaren attackerar om natten

God afton svenska folket.
Jag är wacked då jag är trött som få, och alldeles straxus ska jag krypa i sängen, först ska jag bara fudnera ut hur många lampor/ vilka lampor jag ska lämna på åt Fredrik tills han kommer hem. Visserligen kommer jag vakna upp av ett ryck när han sätter nyckeln i låset och tro att nu, nu kommer jag bli mördad av en yxmördare. Tack och adjö liksom.

Förövrigt har Gratisbio snuvat mig på ännu mer poäng,  över 200 poäng, för att vara uppriktig, så jag råder er nu: lägg ner skiten.


Vi behöver en ny TV-bänk




Denna TV-bänk från IKEAS nyhetssortiment skulle passa som handen i handsken i vårt vardagsrum. Synd bara på det lite höga (?) priset. Men det är dagens vill ha i alla fall, och ni som har råd, ni kan endera knalla in på ditt närmsta IKEA varuhus eller beställa den här

En bra väninna gör en god ananaspaj

Elin kommer hit ikväll när hon slutar vid halv tio-snåret, och jag är inte den som är sämre värdinna än att jag gör min erkända ananaspaj och lägger en flarra vitt på kylning. Visserligen ska Elin upp imorgon bitti, men några glas kan man nog få i henne allt. Och trevligt, det ska vi ha det. Sen får vi se när sambon min hade tänkt dyka upp här hemma i natt. Han är och ränner med sina pojkar till vänner och jag slår vad om att jag och Elin kommer ha det trevligare.. ♥







När jag bli rik ska jag också ha en dokumentär á la Madonna över mig.

Sanningen om Gratisbio, eller är det bara jag...?

Själv börjar jag tycka att Gratisbio är ett stort skämt. Jag har över 100 uteblivna poäng, och enligt Gratisbio så tar de inte ansvar för dem. Så det är så man gör alltså... Nej, jag är på vippen med att läggan er skiten nu. Om inte någon anann lyckas övertyga mig om att det faktiskt är en sida som fungerar. Har nån av er läsare fått biobiljett/presentkort därifrån och är nöjd?

Vinn presentkort på 700 kr hos Maria



Maria har nu startat en tävling i samarbete med Gratisbio där ni kan vinna ett superpresentkort a. 700:- , Gratisbio är en sajt där ni kan samla till gratis biobiljetter och presentkort. Var med och tävla du också!

Bada snyggt med Quicksilver

Det är svinkallt ute för att fortfarande tillhöra sommaren, och många flyr utomlands mot varmare klimat och svalkande vatten. Bada snyggt med Quicksilver, grabbar. De må vara svindyra, men ack vad jag skulle gilla att se dem på Fredrik... De blir dina för 749 kr (!) på SidandSally.



Suduko ska ta mig till OS

Okej. JAg har kommit på en grej. En grej som ska få mig att gilla OS. Suduko. Knäpet som jag egentligen hatar, men som jag är besatt av. Jag klarat en lätt en på 4 minuter och 53 sekunder, men frågan är om det räcker för att vara ett världsrekord. Jag tror - knappast, eftersom Fredrik klarade det på blotta 4.18. Så, jag ligger nu i hårdträning. Sen ska jag bara lyckas få in det i OStäclingarna också. Och detär där kruxet kommer som ni kanske anar. Men tanken är att det ska komma med i Vinter-OS. så jag kan ta mitt VIP-pass och gå och titta på Hockeyn i samma veva. Alltså, ibland är jag jävligt fyndig.


Jag: KLAR!
Jag: Vad blev det?
Fredrik: 5,28
Jag *Något alldeles för fult ord för att få hamna här*
Jag: ....... Men hur ska jag nu komma med i OS?



Knåpet som ska göra mig rik. Så småningom...

Hur det gick med veteranmopperallyt

Jag kan nu medddela hur pappas mopperally förgyllde min semester - Skitdåligt, eftersom de hade skrivit fel datum på utskicken, och pappa var den enda som var där och väntade, och lämpligt nog - hade kontaktat kuriren igår så de kom ju naturligtvis de med. Vi alla tyckte hemskt syud om honom, eftersom han har sett fram emot det här enda sen i november då han köpte sin veteranmoppe. Och nästa helg, då det ska vara, så hade han bytt till sig en annan trafikledares jobbhelg. Stackarn...


Sid and Sally

För er som gillar mode, och har en tyngre plånbok, här har ni en sida som håller koll på senaste modet till dess priser.

Sid and Sally.com

Stegen inför natten - Ett rent helvete

Okej, seriöst. Jag måste köpa mig en bloggdesign. Så kom igen, låt mig få vältra mig tips om duktiga designers. Du kanske har en vän som designar bloggar? Isåfall, låt dem få lite reklam och få sig ett bloggjobb. Så kom igen, tipsa mig.


För övrigt så pallrar jag mig nog in i vårt lilla trånga badrum nu för att uträtta alla kvällsliga behov där inne. Det suger rakt av att vara tjej på den fronten ska ni veta. Håret ska sättas upp, och det är en process i sig, då man inte kan vara allt för slarvig, för då får man håret i rengöringstvålen minsann, och det är inte allt för populärt.  Sen ksa man borsta tänder, och det tar ju en evighet när man har en visdomstand som elak. Steg tre är att kladda in ansiktet i alla dessa jävla smörjor man lurats på sig för ansiktet. Inte vet jag, men jag tycker att de bara gör saken värre ibland. Sen kommer det tjatigaste av allt egentligen: att plocka ur linserna. Du får inte ha några tvålrester eller annat skit på fingarna för då kära vän, då har du tusen nålar i ögonen, ungefär. Och tjatigt nog när du väl fått ur dem och gått och lagt dig i sängen, ja då kommer du på att du glömt tagit på deodoranten, vilket är ett måste, eftersom du inte vill vakna av att du luktar apa under armarna. När du väl har gjort det och återigen hamnat i sängen, ja då kommer det - Du är jävligt pigg. Eftersom linserna plockats ut. Är inte det ett helvete så säg.. ?

Det überlilla badrummet. Men det funkar, tro det eller ej.


Imorgon ska vi se pappa köra veteranmopperally. Det ska bli en upplevelse jag inte vet hur jag kommer ställa mig till det. Kommer detta event förgylla hela min tråksemester? Who knows. Imorgon kan jag berätta för er.



Tills dess, god natt med er kära vänner. Jag bjuder på en sötisbild.


Nicky - Golden Retrieverhanen på 8 bast som totalälskar sina 50 mjukisdjur.

Vill du ha presentkort på Kicks?

Gratis presentkort på Kicks? Bli medlem här och börja samla poäng


Kom igen, kontot väntar!

Okej, nu måste någon verkligen sätta in lite pengarp å mitt konto, för jag har precis lagt in räkningar som kommer betalas den 28 augusti PLUS att jag har köpt skollitteratur för 408 kr. Sen har jag ju som tidigare nämnt lämnat in mina favvstövlar och favvoboots på omklackning. Dessutom behöver jag en ny garderob á la SATC. Seså, var inte kinkiga. Jag kikar mitt kontostatus om ett litet tag igen, bidrag mottages tacksamt.


Middag hemma hos Fredriks familj som sagt. Jag må säga att jag kan inte ha varit ett vidare trevligt sällskap, men eeey, vad kan man vänta sig när det enda som det är fokus på är Sommar-OS, och jag hatar eventet. Helt seriöst, jag hatar allt som har med sommar-OS att göra. Ge mig lite vinter och ge mig lite ishockey. Då snackar vi OS-I-Like.

Imorgonkväll är Fredrik med grabbsen, och jag, jo jag umgås med en vinare. En afrikansk fot dessutom. Ryktet säger att det även finns som rött, och då är man väl inte sen med att kolla in läget och avgöra hur det hela ligger till.


Vart är mina pengar, rikt folk?

Idag har det inte hunnit bli någon Lyx vs Budget, men däremot så har jag en dagens vill ha, nämligen



Jag tittar mitt konto lite hipp som happ, men kosntigt nog så är det ingen rik sate som satt in en rejäl hacka på kontot. Vad väntar ni på? Jag är inte den som tackar nej till presenter!

Middag med svärföräldrarna.. Igen...

Vi har besök här i lägenheten. Han är hårig, gör sängen varmare och flåsar, men det gör inget. Vi tycker om honom ändå, och han är så söt när han kommer släpandes med sina gosedjur.




Annars händer det väl inte så mycket idag. Uppklädd är man, för vi ska på middag hos svärföräldrarna. Tacos, tror jag närmare än bestämt att det skulle bli, det är ju fredag. Jag vet, klockan är bara tjugo i 12, och jag är redan omsvidad. Men vad gör man inte när man inte har så mycket annat för sig (förutom pluggningen då, men den har jag förträngt). Jag ska bara spackla till mig och fixa till kalufsen, sen är vi på G.

Lämpligt nog EFTER McLeod's Döttrar och Våra Bästa År. Så klart...  


WebSALE upp till 70% rabatt



Passa på, upp till 70% rabatt på Josefssons!
Besök sidan här

Världens tråkigaste semester

Vad fan har jag för semester egentligen.. Jag sitter inne i en lägenhet på 48 kvm, utan balkong och ute regnar det dagar ut, dagar in. Det jag har gjort på min semestervecka är tre timmar i Sundsvall - Wohoooo, Sverige jublar!

Nej, jag skiter i det här.
Jag struntar att börja plugga igen till hösten.
Jag köper mig en utlandsresa (som alla andra verkar ha råd med tydligen) istället för busskortet på 9 lökar, och så flyttar jag hem till mamma och pappa när jag kommer hem igen.

Great!


Sen var det verkligheten ja...


Äfan heller, jag skiter i alltihop, går och lägger mig och gråter ut mina känslor.

God natt Sverige. Hoppas ni också har det lika deppigt.. Men å andra sidan, det är väl bara jag som har en tråkig semester..



Kaffe är gottgott ibland




Detta är min närmsta timme, en Hennestidning och en stor kopp cappucino i min nya favoritplats fotöljen. Fredrik diskar, och jag har lugn och ro. Jag har ju egentligen lagt av med kaffe, men ibland, vid ynka itllfällen så vill jag inte ha något annat än just en kopp kaffe. Jag har ingen kaffelast, utan jag tar lika gärna en kopp green tea.
Men hur är det med er, har ni några laster? Kaffe, choklad, godis, eller någon lite annorlunda? Go ahead, berätta för mig.

Köpa klocka, inte köpa klocka

vad tycker ni, ska jag köpa följande? Jag behöver en klocka, men jag vet inte om jag ska beställa just den här. 





$ 14.80

forever21

Ni kan köpa klockan HÄR

En nystart är allt som behövs

Jag tog tummen ur arslet och gick och lämnade in mina stövlar och bootsen som behöver omklackas. 95 kr paret för stövlarna och 85 kr för bootsen, så inte så värst farligt. De hade mycket att göra nu i dagarna, så de skullle inte vara klara förrän på tisdag, men det gör inget för jag behöver de inte förrän skolstarten. Ribban skall läggas högt i år hade jag tänkt.. Helst hade man velat gå till frissan och styla håret med färg och rådgivning och så, men det får nog bli ett hemmapaket i badrummet. Sen skulle inte mina testprodukter sitta så tokigt heller. Kläderna och hudprodukterna och så. Men jag har mina planer på vad jag ska göra med alla mina pengar som jag kommer ha sen. Nyfiken? Ni får vänta några månader till tyvärr.

Skor.. Denna värld av klackar och former

Något som jag hatar med skor är att de måste klackas om ganska snart efter inköp. Jag har ett par stövlar och ett par stövlettboots som är i starkt behov av nya klackar, då de faktiskt inte har några kvar. Någon som vet vad det går på? Ryktet säger runda slängar 100 lappen/paret. Annars skulle jag mer än gärna också vilja äga något av paren som jag hade i tidigare inlägget. Jag tycker faktiskt att budgetvarianten är snyggast, men visst skulle det sitta fint med ett par Marc Jacobs...

Höstens skor

I höst är det metallic och lack på skorna som gäller! Marc Jacobs håller som vanligt trenden, men lönar det sig att punga ut uppåt 2500 kr för ett par, när man får liknande för hundringen? Ni avgör själva!



Nybloggat.se

Har ni hört talas om Nybloggat.se? Där samlas alla inlägg som är kategoriserade och pingade. Ni finner även mina inlägg där.

I want this dress...

Är inte den här klänningen söt? Jag vill ha den, vill du? Passa på, dollarn är låg! I runda slängar kostar klänningen inte ens 130 kr och ni finner den HÄR.




Rabatt hos H&M



Få 10 % på hela sortimentet hos H&M

Ange rabattkod: 8135

Gäller till 25/8-08

Sundsvallshopping

Sundsvall var fabulous som alltid, och visst gjorde jag en hel del fynd. Bland annat köpte jag budgetvarianten av eye makeup removern, se följande. Expediten på Kicks sa att hon hade den själv, och hon fullständigt älskade den, och eftersom Hennes testpanel har den som favorit så kör även jag på den. 100 ml - 75 pix på Kicks. Och det bästa: den tar bort vattenfast smink.






Men först av allt gjorde vi världens fynd på Hemtex:



grönt underlakan
240 x 250 cm
279 kr  83 kr (70% rabatt)


Och vi som precis var på jakt efter ett grönt underlakan till de nya påslakanen. Plus för XLstorleken!



Sen shoppades det lite kläder:



Långa Leggings
99 kr
Gina Tricot





Lång tröja med trekvartärmar
149 kr
Gina Tricot


Sen köpte jag även ett 2-pack med vanliga basicstoppar, mörkgrå och vit, från L.O.G.G by H&M för 98 kr. De bastopparna tillhör favoriterna!



Koftornas tid är kommen

Vad är inte mysigare än en skön kofta att mysa in sig i nu i det kommande höstrugget? Det finns alla möjliga varianter att välja mellan, och här har jag valt ut två åt er, á la Lyx vs budget-style. Själv drar jag nu till Sundsvall och vem vet, jag kanske kommer hem med just en kofta...?


Pumps

Actually, I want these....




Blir ni förvånade? Det blir i alla fall jag. Men jag gillar dem, och de skulle gärna få ligga i min skolåda i garderoben.


Höstens favorit inom Makeupen

När kylan kommer kommer även de sotiga och markerade ögonen tillbaka! Höstens favorit är nykomlingen krämig eyeliner. Varsågoda, här är dagens Lyx vs Budget-tips!


Erbjudande från Ellos igen



KLICKA HÄR

Konsten att bara sitta och glassa medan andra sliter häcken av sig

Solen skiner och det är varmt och skönt ute. Vi har tvättat en massa och jag har dessutom tränat en mil crosstrainern.Jag har dessutom kokat svartvinbärsjuice som nu står och svalnar. Helt by my self. Är inte det alldeles ypperligt? Jag vet inte när vi kommer hem, men det sker väl om inte allt för lång stund. Vi ska bara sitta och glassa först medan pappa och mamma river ut i badrummet nere då det sätts igång och rustas imorgon. Ibland är det allt bra skönt med semester...

På menyn: hemmagjord Thaimat

Playar dagen ute i Sandarne. ryktet säger att vi¨ska spendera middagen här ute, och på menyn står hemmagjord thaimat, så inte är vi sämre än att tacka ja. Så mina lyx vs budget-läsare, ni får hålla ut till kvällningen. För vi ska mumsa thaimat och pussa hund idag. Och träning sker till McLeod's Döttrar och Våra Bästa År. Och tvättning pågår. OCh pluggning.. Jaa.. där har jag inga kommentarer,

Sundsvall I like

Överaskningen blev:



Frödinge kladdkaka med vaniljglass och färska hallon. Ingen klagan där inte.


Imorgon drar vi ut till Sandarne och leker med Nicksepicksen. Och på onsdag hade vi tänkt ta X-tåget upp till Sundsvall och spatsera. Upptäcka lite grand och i alla fall få komma iväg på semestern. Sundsvall är faktiskt en mycket fin stad, och helt ärligt så skulle jag kunna tänka mig att bo där uppe, trots att jag sagt att jag aldrig tänker flytta uppåt.

Ge mig cheesecake!

Jag är så sugen på cheesecake. Nå oerhört. Fast först och främst så måste vi skaffa oss en rund form med avtagbar botten. Sen ska jag göra den här nere, fast med färska hallon i. Smaskens va?
Men ikväll ska vi se på film, och Fredrik har lovat att han ska gå ner på ICA, köpa något, och överaska mig. Så vi hoppas på något som är riktigt gott. Fast jag vet att jag egentigen ska sluta med sånt, men skitsamma. Lite trevligt är det ju med överaskningar, och jag är spänd av förväntan.

Igår frågade förresten Fredrik mig vad jag tyckte att han skulle göra för sina pengar som han ska få för att han målat garaget:
1. Att han ska betala en månadshyra.
2. Att han ska köpa en ny mobiltelefon eftersom hans är så dålig.
3. Att han ska ge mig ett Nintendo Wii i födelsedagspresent.
Hur gärna jag än vill ha ett Wii, så tycker jag att det är alldeles för mycket att ge mig en present för över 3 000 kr. Det kan jag inte ta emot. Däremot, så finns det ingenting som kan hindra honom att köpa ett eget Wii och som han kan ha här i lägenheten.....


Det är dags att dölja de mörka ringarna

Hösten är på väg, och det börjar bli dags att dölja de mörka ringarna under ögonen! Här är dagens Lyx vs Budget-tips, som visar att billigast inte alltid betyder sämst.


Ledighet är det bästa

Tandläkarbesöket idag gick bara bra, och tandjävlen åker ut den 2 september kl 17.30. Så nu kan vi bara vara skakig på benen fram tills dess.

Annars känns det kanon att vara ledig nu. Jag har bestämt att jag inte ska pluggan ånting idag, utan jag ska vara helt ledig från det. Imorgon ska vi ha Nicky hela dagen, och då har man tid till att läsa lite och så kanske jag hinner med att träna crosstraining. Och titta på McCloud's döttrar, så klart. OCh kanske lite Våra Bästa År


Erbjudande från Josefssons




KLICKA HÄR


För dig som behöver rengöring till ögonmakeup

Dagens Lyx vs Budget-tips är rengöring för ögonmakeup. Jag tänkte att eftersom jag tipsade om waterproofmascaror igår så vore väl det här det mest passande tipset idag. Men som sagt, kom gärna med tips om vad ni vill ha för Lyx vs Budget-tips.


Man ska tydligen inte få slappna av

Äntligen är det gjort, jag har nu en minisemester på 8 dagar, vilket känns underbart med tanke på att jag nu är riktigt less på att jobba och vara upp-i folk. Så nu ska jag väl försök plugga de här dgarna, och så måste jag väl till svärföräldrarna, för Carina hade frågat Fredrik idag om jag inte gillade dem eftersom jag tackade nej till att komma och äta hos dem idag, och Stefan hade frågat om jag var sur på Fredrik eller nått, eftersom jag inte hde stannat på crucingen igårkväll. En annan tycker ju att man ska slippa såna misstankar när man jobbat 7 dagar i sträck och dessutom klivit upp kl 5 imorse. Men tydligen inte kanske. Sen är det ju så att jag vill inte spendera första lediga stund där, utan då vill jag vara hemma och få återfå sinnesro och koppla bort arbetet.

Tänk om kylskåpet kunde få vara fullt på en hylla i alla fall...

Sjätte dagen avklarad, och jag börjar bli riktigt less på allt vad bajs, slit och släng och ordinarie arbetskollegor heter. Ikväll jobbade jag till kl 22, och imorgon ska jag vara på jobber ombytt och klar för att köra igång igen redan klockan halv sju. Kan ni tänka er det? Men det kommer kännas jävligt gött sen när klockan blir 15 och jag slutar för dagen. Då har jag jobbat en hel vecka i rad och det kommer en ledig vecka på tur. Visserligen så ska jag plugga då, men jag är fortfarande ledig. Vilket påminner mig om att jag måste kolla med Jennie hur hon tänker göra. Det var ju flera månader sen jag såg henne sist när jag tänker efter.
Sen ska jag och Fredrik även ta och handla imorgon, för det är då mycket som fattas i vårt lilla kylskåp. Och visst skulle det väl kännas skönt med ett kylskåp som till viss del faktiskt vore fyllt.
 
Sen ska jag fundera ut vad ni ska få får Lyx vs. Budget-tips imorgon. Eller ni kanske till och med har några önskemål?


Men nu tänker jag ta mig en dusch för att sedan kunna krypa till kojs. För just nu så känner jag mig så här:



 





Och så här är det i verkligheten:






...Tyvärr....

 

Oväntade påträffningar

Visst är det riktigt skönt att få sova ut ordentligt? Kl 11 ringde klockan i morse, och jag har gott om tid att göra mig klar för att gå till jobbet 13:15. Teven törs jag inte ens knäppa på med rädsla för att det ska vara äckel-OS på varenda kanal. De här två veckorna behöver jag en ny pojkvän/sambo, då Fredrik med största möjliga marginal kommer vara okontaktbar. 
Vad jag inte nämnde i nattens inlägg var att jag träffade på Lisa på Muskan igår. Jag såg på henne, sa till Fredrik att det där måste ju vara Lisa, sneglde lite till, tills Lisa utbrast ett "näheemen!"  och det blev kramkalas. Det är det jag säger, det händer alltid någon form av suprise på kära Muskan.  

För regniga dagar krävs en bra vattenfast mascara. Här är dagens Lyx-Budget!


Min så kallade Manhattan

Okej. vi gick ut och vi är hemkommen från svängen. Och vad vi kan säga om det är att after work borde man ha oftare. Tvyärr glömde jag kameran, annars hade ni fått se min så kallade "Manhattandrink", som snarare var en whiskey blandat men bittermandel. Shaked, not stirred.  Drinkfan smakade apa i alla fall, och jag är glad att det var 25:an och att det inte kostade mig mer än så. Men så här Sex and the City-influerad så ville jag verkligen passa på och smaka en Manhattan, men jag antar att det få ske under dyrare och mer proffisionella förhållanden. Fast nästa gång tar jag nog en Cosmopolitan.




Manhattan

4 cl Kanadensisk whisky
2 cl Martini Rosso
ett par stänk Angostura Bitter

1. Röres
2. Servera i martiniglas med ett rött cocktailbär

Vad vill du ha på din snoddaskaka?

Hemma igen efter 7 timmars slit och släp. Men tanken är att vi inte blir hemma så länge ikväll, för jag, Fredrik och elin tänkte ta och gå ner på stan och sätta oss på Muskan eventuellt, bara sitta där och njuta av kvällen och beställa in en kall bubblig dryck och ha det så där trevligt. Kanske tar jag kameran med och tar några trevliga bilder under aftonen. Kanske så låter jag den vara kvar hemma, men det är sånt som märks.

Ni får för övrigt ha en fortsatt  trevlig fredagskväll!


Ps. Fredrik undrar föresten vad ni föredrar på snoddaskaka - kokos eller strössel?

Kanske dags för lite B-U-S?

Vi är uppe och hör regnet knattra mot fönstret. Planen var att vi skulle gå ner på stan och handla på ICA och Hemköp idag, men så blev då inte fallet. Men istället fick vi til vår besvikelse se att våra goda Pärlansmörgåsar hade möglat flera dagar för tidigt, och egentligen borde man väl då höra av sig till företaget, men vad får man ut av det..
Annars ska jag om några få timmar gå iväg och jobba min 5 dag i ströck på Västerbacken. Det jag har kvar den här veckan är:

idag: 14-21
Lördag: 14-22
Söndag: 6.30-15


Sen är jag ledig i en vecka, men då ska jag ju plugga en massa. Jag börjar känna nu att det är jävligt mycket tjatigt just nu, och att jag behöver ledighet från allt. Jobb, skola och så vidare. Men det finns inte tillfälle för det. Jag behöver resa bort, men det tillåter inte ekonomin. Eller ja, den hade tillåtit det om det inte hade varit för att jag msåte köpa dyra transportationer till Gävle  Men jag får väl gå och lägga mig på Suntrip-in eller varför inte köra en kur med brun-utan-sol?


Peanutbuttercupcakes






Till ca 13 st cupcakes behöver du:

3 ägg
2½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
1 dl gräddfil
2 msk kallt kaffe
3½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kakao av god kvalitet
1 nypa salt
100 g kvalitetschoklad 70%
2 dl saltade jordnötter

1. Sätt ugnen på 175º.
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
3. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.
4. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakaoo och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.
5. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad. Blanda sedan ner chokladen i smeten.
6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt. Hacka jordnötterna och varva dem med smeten i formarna tills de är fyllda till 2/3.
7. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter och låt dem sedan stå och svalna.


Peanutbutterfrosting

1 dl mjukt jordnötssmör
4 dl florsocker
4 msk kakao  av god kvalitet
2 tsk vaniljsocker
150 g philadelphiaost
1 msk varmt kaffe

Saltade jordnötter till garnering

1. Rör jordnötssmör, florsocker, kakao, vaniljsocker och philadelphiaosten krämigt. Tillsätt sedan kaffet.
2. Bred frostingen på cupcakesen och garnera med jordnötter..


Presenttips kanske?

När jag satt och bläddrade i en tidning idag så fick jag nys om sidan Bluebox.se, som säljer en massa roliga prylar, både till budget och lyxpris. Jag har valt ut några av favoriterna från nyhetssidan här åt er. det enda jag kan finna negativt med sidan är att frakten är relativt dyr med sina 49 kr i kostnad.





Läppbalsam i bakelse
29 kr


Finns i smakerna:
1. strawberry cream puff
2. chocolate cream puff
3. chocolate sprinkle muffin
4. rasberry cream tart
5. wild berry tart
6. cream tart





Läppbalsam i miniglass
29 kr

Finns i smakerna:
1. tuttifrutti
2. strawberry
3. chocolate fudge brownie
4. mint choc chip
5. coockies n' cream
6. bubble gum


 



 








Ice Shot Glasses - formar för 12 snapsglas av is
115 kr





Iskub diamanter
79 kr








Tillknycklad mugg i keramik
59 kr/st






Tillgodocheckar till partnern
75 kr
De här checkarna innehåller allt från att få "dusch för två" och "hushållsarbete" till "frukost på sängen" eller "en kväll med vännerna

Ska du köpa en LCD-tv?

Jag och Fredrik har ju ingen platt-tv, utan vi kör på min 28" som jag hade sedan innan, och det funkar ju bra tektiskt sett, men visst är det klart att man vill ha en snygg platt-tv som passar med inredningen. 



Denna LCD-tv på 42" från Philips kan bli din för 6 990 krElgiganten.se.  vad som är så speciellt med den? Jo, den kostar egentligen 9 990 kr, men säljs nu med 3 000 kronors rabatt.
Frivilliga tillägg: 3 års försäkring 949 kr, 5 års försäkring 1 449 kr.

Okej, jag dog inte

Okej, jag dog inte. Faktum är att det hela tog 5 minuter.. Jag kom in, jag fick en antibiotikaspolning och en antibiotikaspruta, fick ny tid för en annorlunda röntgenbild för att sedan kunna boka ny tid att plocka ut den. That's it.


By the way, jag satt och tittade i en modetidning, och stötte på denna bild på Jessica Simpson. Och det som slog mig är att hon är så sjukt vacker. Hon ser ut som vilken vanlig tjej som helst på den här bilden, men samtigt glamourös. Eller vad tycker ni?


Vidal Sassoon's Nano

Jag satt och bläddrade i nyaste Hennes, och såg en uppenbarelse. Hur sköna är inte dessa plattänger från Vidal Sassoon's serie Nano? Välj mellan orange, rosa, grön eller varför inte silver. Plattorna är av keramik och värms upp på ett kick. Du kan även reglera temperaturen så den passar just ditt hår, och tången har en maxtemperatur på 200° C. 
Tängerna kan du köpa på Eleven.se för 399 kr.


Middagen är serverad


Snygg weekendbag från Josefssons/Ellos utan extra kostnad*



Handla för minst 200 kr efter avdragen rabatt på Josefssons/Ellos och få en weekendbag värde 299 kr utan extra kostnad. Ni får dessutom 10 % rabatt på hela köpet.
Erbjudandekod: 586113
Eller klicka här

Fint från Lindex

Jag var inne på Lindex.se och kikade lite, och vissa föll mig i smaken, som jag nu tänkte dela med mig av.



Enärmad klänning
299 kr

Hade varit ännu finare om den hade varit enkelfärgad/finare mönster.



Klänning
249 kr





Klänning i tulpanmodell
299 kr






Assymetrisk Topp
199 kr







Oversized topp
249 kr








Topp
149 kr



Imorgon dör jag

Okej, jag vill bara meddela att imorgon kl 8.45 tar mitt liv här på jorden slut, för då dör jag. Tanden har inte blviit nå bättre, utan nu är det som en eldsvåda där inne på högra gaveln, vilket tyder på inflammation. Så jag tog tummen ur arslet, svälde min stolthet och gick och fixade en tid hos tandläkaren, så jag fick en akuttid imorgon hos jourhavande tandläkare. Och sist höll jag ju på att dö så att. Kruxet är bara att jag egentligen ska jobba kl 14-21 imorgon också, så vi får väl se hur det blir med den saken, för när jag fick plocka bort min första visdomstand för 2 år sedan så sov jag bara hela dagen sen. Så tack för den här tiden på jorden. Den var kort och bedrövlig.





Tråkiga tävlingar

Jag ljög, jag jobbade visst till kl 22 idag. Men inte gråter jag för det inte, jag gråter bara för min förbaskade visdomstand som för övrigt nu gjort mig förlamad i högra delen av mitt ansikte. Men jag vägrar att gå till tandläkaren. För tillfället. Det måste ju bli bättre, det blev det ju sist.
Och vet ni, jag är så trött på tävlingar som härmar varandra, med tävlingsregler och allt. Och allt är ju så avancerat nu för tiden. Och vad tävlingsledarna egentligen bara vill är att få läsare och bli gynnade på alla sidor som de är medlem i och där de kan tjäna in saker och ting. Kom igen, det är mycket roligare och fler tävlar om det är tävlingregler som är värdiga priset.


Annars, lite tips om erbjudanden från ställen:

Halens: Köp byxor med 20% rabatt. Erbjudandet gäller när du handlar för 300 kr och fram tills den 20 augusti 2008. Ange erbjudandekod 2240.

HM: Handla för 400 kr och du får välja mellan en svart och en vinrödfleecejacka som du får utan extra kostnad. Erbjudandet gäller fram till den 7 augusti 2008.

Ellos: Få 20 % rabatt på valfri vara. Ange erbjudandekod 185813

Perfekta, matchande vaser

jag har hittat vaser som skulle passa i vardagsrumsfönstret perfekt! De har samma lila färg som mina gardiner, och har svarta sammetsdekorer, och mina gardiner har svarta träd och så är gardinen bakom svart, så de vore som sagt perfekta. Priset? 79 kr/st. Och eftersom jag infört shoppingförbud och lagt till sparbyxorna, så får jag inte köpa dem. Men Fredrik säger att jag får vänta tills jag fyller år, och det är så som så, att jag tror faktiskt de har hunnit ta slut innan den 28 oktober. Men vi får väl hoppas att killen är smart nog och införskaffar dem snarast, för ack så perfekta de vore...

Annars kommer jag jobba idag, 14-21, men titta gärna om ni vill göra något fynd från min gardeob under tiden.

Fixa presentkort lätt som en plätt!

Är du medlem i GratisBio?
Inte?
Storbloggaren Engla's Showroom fick här i veckan hem presentkort till ett värde av 1400 kr tack vare GratisBio, så vad väntar ni på?

Registrera er HÄR och börja samla poäng till biocheckar och/eller presentkort redan idag. Du får 50 poäng direkt när du registrerar dig, och om du värvas via mig så får du 25 poäng extra. Varje värvad medlem ger dig 100 poäng, och vid 400 poäng kan du välja att byta in dem mot en biocheck. För att få 25 poäng i värningspresent, fyll i carolinePettersson i fältet under värvare.

Sugen på att fynda?

Jag har under mina år varit hemskt, alldeles förträffligt, duktig på att spendera mina pengar på skor och väskor, för att sedan inse att de inte var min stil och bara förvarat dem i garderoben. Så nu undrar jag, om de kanske inte kan förgylla någon annans vardag, och faktiskt få bli använda?




Svarta pumps med spetsfront.
Använda endast en gång på min studentbal.
Strl: 39
100 kr?
Nypris: 300 kr




Svarta ballerina. (Som ni ser så finns fortfarande en del av prislappen kvar på dem, så ni kan ju tänka er hur lite de bilvit använda)
Strl: 39
100 kr?
Nypris: 300 kr




Vita sandaletter med "gummiresår" att sätta bakom hälen så de sitter. Använda ett fåtals gånger eftersom jag inte kan gå i slip-in-skor med klack utan att se ut som ett pucko. 
Strl: 39
50 kr?
Nypris: 200 kr 




Svarta stövletter men dragkedja på innersidan. Använda 3 gånger på sin höjd.
Strl: 39
100 kr?
Nypris: 300 kr




Mina underbart fina bruna ( de ser lila ut på kortet, men de är garanterat bruna) stövlar. Använda en utekväll, och sedan har de stått i garderoben. Varför? Jo, för jag pallar inte höga klackar, vilket är med stor sorg.
200 kr?
Nypris: 400 kr




Väska som är aldrig använd. Det blev ett impulsköp när jag köpte en annan väska.
50 kr?
Nypris: 200 kr




Jag tycker jättemycket om den här bruna väskan, men jag har en som jag änvänder jämt nu, och kommer nog använda den tills den måste kasseras, så jag får göra mig av med denna. Mycket fint skick!
100 kr?
Nypris: 200 kr




Vit väska där samma sak gäller där - jag har använt den alldeles för lite.
50 kr?
Nypris: 150 kr (Om jag inte missminner mig)



Om ni känner att ni skulle kunna låta dessa skor och väskor få ett värdigt "liv" och faktiskt bli använda av er, så hör av er:
[email protected]
eller skicka en kommentar här i bloggen. Priserna är till viss mån diskutabla.

8 favoriter från Halens

Jag har valt ut 8 favoriter från Halens som jag själv skulle vilja ha i min garderob. Sugen på att veta mer/ köpa plagget?
Klicka på länkarna så kommer ni direkt till den ni vill ha.





Topp
179 kr





Klänning
249 kr







Topp
149 kr








Lurextröja
249 kr







Bustierklänning
399 kr








Klänning
149,90 kr





Stickad klänning
249 kr







Cardigan
299 kr


Kan man dra ut tänder med en bultsax?

En bra blogg ska uppdateras flera gånger om dagen. Detta är ingen bra blogg i så fall.

Jag och Madde som jag jobbar med har snackat om en sak flera gånger nu, och det är hur jävla dåligt vi icke.utbildade.inom-sjukvården.vikarier blir behandlade av en del i personalen. De tror att de kan köra med oss hur de vill, som idag då jagfick sitta och massera en ordinarie. Och de är minst sagt riktigt otrevliga mot oss i bland. Men vi jobbar båda dagen lördagne dne 30 augusti (och söndagen är vår sista arbetsdag), så då tänkte vi gå ut, käka lite gott och sedan gå hem till mig och fortsätta firandet och utvärdera var och en på stället med snälla och bitchiga ord.

Annars har jag grymt ont i högra delen av käften idag, och det på grund av min kära lilla visdomstand i nedre tandraden. Just nu så känner jag inga hinder jämtemot att dra ut dn med bultsax. Om man nu kan dra ut tänder med en sån vill säga. Jag vet inte riktigt hur den ser ut så att...

Erbjudanden från HQHair och personlig shopping

Jag är hemma igen, och det är dags att börja ta tag i vardagen som slitande vårdbiträde och blogga på i en vecka nu, för vecka 33 har jag semester, och då tänker jag inte spendera mycket tid till detta, för om det är soligt och fint, ja då tänker i alla fall jag ligga ute och pressa i solen och plugga till min kommande tenta den 21 augusti.
Men som lite plåster på såren här jag lite shopping att delge er. För det första, så delar jag med mig av ett exklusivt erbjudande från HQHair:



Erbjudandekod: ACQUA08

Köp en valfri Acqua di Parma produkt, och få ett mega pack med provförpackningar till ett värde av £30. Erbjudandet gäller till 5 augusti 2008. Produkterna hittar ni HÄR.




För det andra, så har jag shoppat lite:




Ljusstakar, 2-pack,
49 kr (rea) , Ellos
(Samma som jag köpte in till sovrummet för några månader sen, men nu ännu mer rabatt)





Blomma + kruka
80 kr, ICA Supermarket





DAGENS FYND:

Ljuslyktor
2 st i valfri storlek 10 kr, Dollarstore

Vit dekorsand
10 kr, Dollarstore




Påslakanset med vändbar färg (vit med gröna blad på ena sidan, grön med vita blad på andra)
2 st á 59.50 kr (rea), Ellos



Brunt överkast till dubbelsäng (vi viker in det så passar det perfekt)
Erbjudande från Ellos/Josefssons - Handla för 200 kr och få 30 % rabatt på dyraste varan + ett överkast. (pappa köpte en massa tröjor som han fick rabatten på)
Värde 299 kr, Ellos




RSS 2.0