Svar på kommentar




Svar: Tävlingen avslutas kl 24.00 nu ikväll, och jag drar vinnaren på förmiddagen imorgon, alltså lördag. Vinnaren kommer att kontaktas via mail.



Denna fredagskväll har spenderats till att packa packa packa. Känns det som om jag gör något annat nu för tiden? Jaa.. Lite så, eftersom jag tittar på Kommisarie Rebus på TV4 just nu. Rebus finns också i böcker, skrivna av Ian Rankin. Läs dem om du gillar kriminaldeckare!

Skräpsamlare?

Men hur mycket skräp kan man ha egentligen? Visserligen så gick det mycket fortare att gå igenom källarförrådet än vad jag hade planerat, men hur mycket slängde iv inte på en skala? Men nu är allting där nere nerpackat och redo för att bara bäras ut i släpet på onsdag. Här uppe i lägenheten är det dags att plocka ner hyllor tänkte vi. Usch.. Det ser så tomt ut här hemma...

Klart ungen ska få kläder!


Sista chansen nu

Ni glömmer väl inte tävlingen?

Så det ser ut här hemma

Nu är det verkligen inte sig likt här hemma i lägenheten. Eftersom det här är min sista lediga dag innan flytten så gick jag loss rejält idag. Numera har vi inga tavlor eller dekoration uppe längre, och saker och ting har ränsats bort. Vad jag däremot undrar över är hur sjutton det ska gå med alla kartonger... Jag menar, de bara växer! De blir fler och fler, och jag vette sjutton om vi inte kommer behöva ännu fler.. Vi har ju inte ens gått loss på källaren!


Hur gör jag?!

Är det någon av er som vet hur man skriver in text övanför kommentarfältet? tex "Kommentarer med reklam godkännes ej" och bla bla bla? Tråkigt nog så får jag dagligen flertalet kommentarer med texten "bli vän med mig på bloglovin, så blir jag vän med dig" och sånt skit. Vet ni inte själva hur tråkiga dessa kommentarer är? Jag vill därför få ett slut på dessa kommentarer, och nu behöver jag alltså er hjälp.

Man blir irriterad

Hur irriterad blir man inte när man ska visa lägenheten idag (en vecka försent vill jag påpeka), och killen inte anger någon tid han ska komma "utan att han ringer innan". Här sitter jag nu alltså och väntar på att killen ska dyka upp, och jag har dessutom städat lägenheten så gott som det går (med tanke på att flytten börjar på måndag), och jag har egentligen ingen som helst lust med detta,, Men... Det är väl bara att sitta här och vänta..

Vi bokade hotellet igår via hotels.com, och eftersom jag var smart nog så tittade jag efter på Gratisbio först, och i och med detta så tjänade jag in 328 poäng där, och nu kan jag alltså beställa 100 kr i presentkort igen.

Hjälp mig!


Det kommer bli underbart!

Fredrik och jag kände att vi kommer behöva någon form av semester i sommar, så idag bokade vi en Stockholmsweekend. Den 28 augusti-30 augusti kommer vi på 5-stjärniga Radison Sas Soyal Viking Hotel med en enorm dubbelsäng och en frukostbuffé utan dess like, mitt i centrala Stockholm, och eftersom Stefan hade köpt säsongskort på Gröna Lund så kommer vi gå på Sommarkrysset. Och vem är inte programledare just den kvällen, om inte Måns Zelmerlöw.. Och ännu bättre: på scenen hittar man ingen mindre än Martin Stenmarck. Mums!


Det speedar på

Alltså.. vad händer med dagarna egentligen? Jag hinner ju inte med! Igår var en efterlängtad ledig dag, och den bara flög iväg så som jag aldrig hade sett röken av den. Nästa lediga dag är på torsdag, och då måste vi packapackapacka eftersom sen jobbar vi båda non-stop tills på onsdag, då det är flyttdags. Fy sjutton vad det speedat på..

Det var helt overkligt

Fullt ös - medvetslös kan man lugnt säga om de senaste två dagarna. Först igår var vi till Vågbro och firande Helena. Och visst var det en beträfflig dag, eftersom jag fick känna mitt första syskonbarn sparka i magen för första gången.. :) Det går liksom inte att förklara hur det känns. Helt overkligt var det... KAn inte den lille komma ut någon gång?!


Sen idag var det kaos på jobbet kan man lungt säga. När man tillsut kom hem så sov jag lite, vi käkade mat, och när vi tillslut skulle knäppa på en film, så började jag fundera på bio, Fredrik ville ju se Harry Potter och Halvblodsprinsen, och vi märkte att om vi kastade oss i bilen så skulle vi hinna precis itll biografen. Så... kontentan av kontentan idag var att filmen var bra, men lite väl lam tyckte jag. Men ack så rolig!

Coolaste katten i stan!

Det har inte blivit så mycket idag på den här fronten, eftersom jjag blev hämtad av mamma och körd ut till Sandarne direkt efter jobbet. Sen dess har jag varit fyllechaffis till mor och far ut i skogen (Jaa.. faktiskt mitt ute i ingenstans....) Och nu sitter jag här och ska sova. Helena fyllde 27 nu idag/igår (den 24 juli) och vi ska dit imorgon förmiddag (läs lördag) för att gratulera henne innan hon börjar joba kl 15 o ch jag och mamma kör igång kl 14. Så full rulle imorgon med, mina kära vänner!





 

ÄNTLIGEN!

Äntligen fick jag mitt paket nu när jag kom hem! I var det inget mindre än skivan The Essential Michael Jackson, en dubbelplatta med i stort sett alla hits från honom själv och Jackson 5.
Bra drag i den plattan, så kom igen katten, det svänger ju! Gissa om detta kommer bli partyplattan nummer 1 i nya placet!



159 kr, CDON

Arbetsluggen

När man arbetar inom vården så måste man ständigt sprita händerna. Handspriten som vi änvandet innehåller mjukgörande medel, och när man sedan gång på gång drar undan luggen så blir den alldeles fettig efter en hel arbetsdag. Men nu har jag hittat en taktik som gör mig oslagbar, och den mjukgörnande handspriten kan inte vinna över mitt hår!  Mina damer och herrar; inbakadluggfläta is the shit!


Är det någon okänd röddag idag, eller är folk bara lata?

Alltså.. Är det någon form av röddag idag som jag inte känner till, eller är samhället endast lat? Först åker jag förbi Rådhuskonditoriet kl 12.00, och det är stängt. Sedan kommer aldrig posten med mitt efterlängtade paket.... Någon som vet vad det är för fel? Jag håller på att få tuppjuck här när jag springer ut till postlådan varannan minut...

Torsdag 23 juli


Det finns mycket gott här på tomten


Gårdagen blev TRÖTT

Gårdagen kändes som en låååång dag. Först jobbade jag 7-15.30, och eftersom Fredrik fick körkort kl 14 så blev det till att åka ut och åka bil halva kvällen. Trött som en gnu satte vi oss sedan för en "firandemiddag" på Flinken. (Ja... Han fick välja precis vad han ville ha, och så tog han Sibylla...) Sen totalsov jag i soffan framför teven mellan kl 19 och 21.30.

Idag är jag halleluljahledig och glassar omkring i huset. Funderar på om jag ska gå till lägenheten och börja packa lite då det börjar dra ihop sig ordentligt nu. Vi flyttar ju om precis 2 veckor!

En stor dag idag

Idag är en stor dag, då Fredrik klarade körkortet på första försöket. Grattis älskling!

MMS

Jag och Fredrik skickade ut flyttkort förra veckan, och idag fick jag ett mms som svar:



Vad har vi lärt oss? Skaffa aldrig katt om du väntar post! :)

Mitt rätta jag!

Jag ska strax iväg och jobba (14-21), men innan tänkte jag bjuda på en superhet bild på mig, som visar hur jag ser ut när jag ska tvätta ansiktet på kvällarna. Se och njut mina vänner!


Lagerhaus

Kan man göra annat än älska Lagerhaus? Snygga designföremål till ett hyfsat pris (?). Var in på deras hemsida och hittade en del roliga saker. Kika in sidan själv, det finns mycket mer som är värt att se!


Hur blir det med Johnny B i natt?

Tror ni inte att jag somanade i soffan trots allt? Och inte nog med det, utan jag sov 3,5 timme också, så det blir väl en rolig natt i natt. Tur att jag har en kvällstur imorgon, 14-21.

Annars ikväll har jag tittat på film
, först Anna Nicole Smith och sen Walk the Line. Båda var värda att se tyckte jag, och var inte killen som spelade Anna's son Daniel supersnygg?

Dundertrött

Hur trött är inte jag idag på en skala? Men jag kom upp, och jag lever. Nätt och jämt. Tror att jag kommer somna här framför datorn, och då vågar jag inte ens lägga mig framför teven för då är jag väl slut som artist på engång. Ni då, är ni lika trött eller piggelin?

Tack att kvällen är slut

Aaaa... Kvällen är ÄNTLIGEN över. Just nu sitter jag inne på Fredriks gamla rum, och som tur var så fick vi igång internet på hans laptop, annars hade vi varit utan internet i i en vecka, och hur hade det blivit?! ;)

Kvällen är ung för många, men för mig så får den ett slut här. Jag ska nämligen jobba 7-15.30 imorgon. Frågan är hur jag kommer somna, med tanke på att jag är lite rädd för det här huset med isn kusliga källare och äckliga uppstoppade fåglar (!) Visst låter det nästan som ett gamlat hus ute i det vilda som är uppbäddat för spökerier?

Nattens irritationsmoment

Visst blir man glad när ens pojkvän kommer hem mitt i natten ,smått berusad och börjar hålla en konversation med en, precis som om klockan vora mitt på dagen eller nått? Jag höll på och bli galen i natt! "Hej gumman!.... Vad har du gjort då? Har du ätit någonting? Vad tittade du på på datorn... Vi hade det trevligt" och bla bla bla. Jag hade - och ville för en sekund - kunnat strypt honom. Sen stängde han inte badrumsdörren efter att han varit där. och eftersom fönstret där inne var öppet så har de nstått och slagit hela natten eftersom det blåst lite grann ute. Irritationsmoment 300 känndes det som i natt.

Nu ska jag skynda mig att göra mig iordning, och sen ska jag gå och hämta svärmors bil innan Fredrik ska börja och jobba. Jag själv jobbar 14-22 ikväll (vilken suprise va?), och sen åker jag hit och packar ihop lite kläder och dylikt för att sedan bege mit mot Öster för den kommande veckan. Ska bli härligt att bo i hus ett tag!


Thaigryta

Tävlingen är i full fart ser jag. Tävla på, den håller i sig till den 30 juli kl 24.00!

Eftersom Fredrik skulle iväg ikväll på hemlig fest (de visste inte om vem som höll i den, utan de fick anonyma mail - rolig idé!) kl 18, blev det en rätt tidig middag. Det fick bli en supergod thaigryta!




Receptet finns faktikst i bloggen, Pettsons Thai, fast den här gången gjorde jag lite annorlunda:

3 kycklingfiléer
800 g wokgrönsaker (Jag använde ICA's Wok Asia)
1 burk grytbas Grön Curry
1 normalstor burk kokosmjölk (tror det är 3 dl i denna, alltså inte en liten burk)
4 msk thai sweet chilisås
1 msk soya

Serveras med äggnudlar

Vinn ett presentkort!

Äsch, vet ni vad? Jag tycker om er så mycket, och känner mig på ett väldans bra humör idag, så jag tävlar ut ett av mina presentkort till er! Vad tycker ni om det?

Rikskupongen kan användas som betalning i de allra flesta butikskedjor. Se alla butiker här


Reglerna är enkla!

♥ Följ min blogg på Bloglovin. (Du kan klicka på ikonen i vänsterspalten). Det är ingen idé att fuska, för jag ser om ni lägger till mig eller inte.

♥ Skriv en kommentar i detta inlägg, där ni berättar att ni är med i tävlingen, och att ni har lagt till mig på Bloglovin. Glöm inte att fylla i ditt namn och din mail!

♥ Ni som har en egen blogg kan få en extra "lott" i tävlingen genom att kopiera bilden ovanför och länka till mig i ett inlägg. Skriv med länken till ditt blogginlägg i kommentaren som du skickar hit.


Tävlingen avslutas den 30 juli kl 24.00! Lycka till!

Titta vad som kom på posten!

Dessa kom på posten idag. Jag hade beställt till Gina Tricot och då får man Rikskuponger at betala med, och hur lämpligt är inte det? Rikskuponger kan man änvända i stort sett överallt!

Få dina Rikskuponger här du med!






Äntligen!

Äntligen ledig dag idag! Sitter här i pyjamasbyxor och thisha och ser på VBÅ, men snart måste jag sätta lite fart, eftersom jag ska ner på stan och möta Fredrik. Det ska handlas en del till kylskåpet (eftersom jag fått min efterlängtade lön idag) och så ska vi fixa med lite andraa saker. Dessutom måste jag posta del två av flyttkorten. Ja, det är mycket mna ska göra inför en flytt minsann. Men idag har jag i alla fall fixat med elbolaget till nya lägenheten.

Sen har mormor fått boende på Hedbacka, så med henne verkar det lösa sig nu i alla fall. Jag hoppas bara att det löser sig för övriga familjemedlemmar snart. Väldigt snart.

Nattliga besök

Det blev ett sent inlägg, då jag först jobbat och sedan fick vi besök av Robert och Linda som kom och hämtade tallrikar.

Imorgon är jag halleluljahledig,
men det blir inte så mycket ledig för det, då vi ska tvätta och röja lite. Packa ska jag väl också försöka göra, typ glas och sånt som är onödigt att ha framme i skåpen. Sen mina vänner, sen är det strax augusti faktiskt. Tiden går så fort..

Designtorget - För den täte

Ibland måste man väl få drömma sig bort? För den med en lite kraftigare plånbok är Designtorget en perfekt sida med massor av snygga saker för alla. Kolla bara in servetterna med svenska snapsvisor!


Godermorgon

Hur mår ni idag, och vad har ni för väder? Här är det kanonfint ute (tror jag i alla fall). Idag sker samma saker som tidigare dagar, jobb mellan kl 14 och 21. Men imorgon är jag äntligen ledig igen. Sen jobbar jag i helgen med.

På lördagmorgon åker svärmor, svärfar och Oskar på Sverigesemester, så jag och Fredrik inkvarterar på Öster i en vecka. Visserligen så är jag bara ledig på onsdag nästa vecka, men vi får hoppas att mina fritidstimmar om dagarna inbringar en massa värme och sol.



Update: Okej.. Där fick jag. Det åskar och spöregnar ner ute. Måtte det lugna sig tills jag ska gå till jobbet

Babyprylar

Som jag tidigare nämnt så ska jag ju bli faster i slutet av oktober (i egen födelsedagspresent, faktiskt!) och visst är det kul att kika på babyprylar då? Jag väntar och väntar på den lille, och under tiden så håller jag på och spanar in vad jag ska ge den lille. Den är ju en fasters uppgift att "skämma" bort den förstfödde! Här har ni en del fräsiga grejer till den lille! Alla produkter kommer från Bluebox.



Vad ska jag packa?

Ikväll är det en kvällstur igen som gäller, kl 14-21. Jag satt och kikade på mitt schema, och insåg att jag har åtta stycken turer som är kvällsturer nu, inte sju st som jag tidigare nämnt.

Annars är det fint väder ute. Fredrik är ledig i tre dagar nu, och idag har han uppskrivning. Får man publicera det offentligt förresten? Äsch.. Det borde inte vara en hemlighet.

Just nu sitter jag nyduschad och tittar på VBÅ i väntan på arbetet. Sedan ska jag väl se om det finsn något jag kan packa ner i flytkartongerna. Det börjar bli rätt svårt, för man vet liksom inte vad man behöver ha framme en stund till. Jag antar att jag kan packa ner de 100 tusen ljuslyktorna jag har?

Han är en idiot... Ibland

Ikväll har känts om en jävlig kväll nu mot slutet, men snart ska jag krypa till kojs och dejta Johnny B för natten, och det känns grejt. Om jag inte störs för mycket på att jag har superlim på fyra av tio fingrar. Vilket är rätt irriterade nu när jag skriver på tangentbordet, med tanke på att det har bildats hårda och hala ytor på fingertopparna. Men det ger väl en rätt skön irritation egentligen.

Såg att det var 9 st anmälda på den här lägenheten vid 13-slaget idag. Det känns väl rätt underligt att någon annan ska ta över det här hemmet. Jag menar, den här lägneheten var ju faktiskt min första lya från det att jag lämnade fågelboet. Måtte det bli en bra person som behandlar lägenheten med kärlek.

Och bittert nog så har min käre pojkvän haft sönder en av mina favorit (och mest efterlängtade) ljuslyktor. Tror ni jag är nöjd? Och inte nog med det - han skulle se om han kunde ersätta den. Skulle se.... Idiot.

Nytt till oss från IKEA



Den nya lägenheten inbringar nytt och fräscht. Idiotiskt nog så verkar IKEA ha slutat sälja en del saker som vi hade bestämt oss för att köpa, och som vi nu inte vet vad vi ska ersätta dem med. Idiotiskt va? Dessutom har de tydligen höjt priset på fotöljen med 500 kr, men det är väl också smällar man får ta antar jag. Men som ni ser så kommer vi att köpa en dubbelsäng (äntligen!) i samma modell som den vi har, men i färgen svartbrun. Tyckte den var finare än ekmönstrad.

Är det tisdag idag?

Idag är det rätt soligt och  fint ute och jag sitter och väntar på att VBÅ ska börja. Missade ju det igår när mamma och och jag var på tippen med en massa småkartonger som fyllt hela matkällaren. Men nu är den tom i alla fall!

Idag sker det inte så mycket förrutom att jag ska jobba kl 14-22 ikväll. Det blir nu tre kvällar på raken, och jag får gilla läget. Sist jag jobbade en dag var lördagen den 4 juli, och nästa gång jag har en sådan tur igen är söndagen den 19 juli. Det är skönt att slippa kliva upp i ottan, men samtidigt så är det så djävulskt tjatigt att hela kvällarna går åt till att vara på Västerbacken. Variation, tack! Men snart är det dags för flytt, och då händer det grejer minsann!

The Body Shop's Body Butter




Många av mina vänner använder dem, och nu har även jag ramlat i detta kroppssmörträsk. Nästa gång jag befinner mig i en stad som har The Body Shop (troligen min nya hemstad Gävle) så ska jag inhandla ett alldeles eget body butter. Frågan är; vilken doft ska jag ha? Vilken tycker ni? Mina favoriter är dessa tre, men ni kanske har ett annat tips?

The Body Shop's Body Butter kostar 165 kr för 200 ml. 

Vart ska vi åka nästa gång?

Det har inte ens gått ett år sedan jag och Fredrik var på Teneriffa, men jag är redan sugen på att åka igen. Denna gång vill jag åka mer fler personer, så att det inte bara är jag och Fredrik. Mitt förslag är att vi tar hans syster och hennes kille med oss, Elin och Patric. Då är det ett till par, och vill man vara själv så kan man hitta på något parvis, och vill man göra något annat så kan man göra det. Elin är helt på idén, men det är Fredrik som är svår. Egentligen borde jag tycka att det är sött, och det gör jag också, för han vill att bara han och jag ska åka. Men kom igen, vi gjorde det sist, och nu vill jag faktiskt få gå i butiker också, älskling ;) Grejen är också den att man vill ju åka nu i augusti, men då flyttar vi, Fredrik håller på och tar körkort, och dessutom ar Patric ingen mer semester. Så det går inte. VI får helt enkelt vänta ett år innan vi får känna värmen och se palmerna!

Men frågan är vart vi ska åka?

Det blev jobb trots allt

Så mycket för den lediga helgen, det blir jobb ikväll, kl 14-22. Men skam den som ger sig, jag får ju 800 kr efter skatt, så vem kan säga nej till det. JAg tänker inte säga hur mycket, men jag kan säga att i slutet av augusti/början av september är det jag osm är rik! Hahahaa!

Ikväll äter vi god middag och dricker gott

Nästa lördag har jag och Fredrik varit tillsammans i 1,5 år. Som Mary sa så går tiden fort, och det är på två olika vis. Dels å känns det som om det var igår vi blev tillsammans då dagarna bara flyger iväg, men dels så känns det också som så att vi varit tillsammans i 70 år. Men som sagt, nästa lördag är det 1,5 år. Då vi båda jobbar den 18:e (Fredrik jobbar dag, och jag jobbar kvällen) så tänkte vi äta en god middag ikväll istället.





Fint ovanpå



Kikade runt på internet, och fann dessa godingar. Dessa linnen finner ni på
 Gina Tricot, och de kostar 199 kr st.

100 kr är på väg hem till mig!

Hörrni, vet ni vad? Jag har skrapat ihop poäng till ytterligare ett presentkort från Gratisbio, och det på en och samma vecka!

Ändrat er? bli medlem kostnadsfritt här ni med!

För mig har det varit lättförtjänta presentkort värde 100 kr

Men fysjutton...

Jag ska GÅ till jobbet i det här vädret.... Det borde vara olagligt, tycker ni inte? Fyfan... Jag måste köpa mig en bil. Helt klart.


Update: Vi har storm med kraftigt regn för er som undrar. Á la alla himlens änglar har druckit 7 ton vatten var oc h nu pissar ut det. Typ.

Sanningen om Michael Jackson?

Jag har alltid tilhört dem som har dömt Michael Jackson. Jag var även en av dem som ansåg att Jackson skulle bli dömt till livstid fängelse för övergrepp mot minderåriga. För mig var han en äcklig pedofil som förtjänade att ruttna i fängelse.


Men efter han död den 25 juni 2009 förändrades mina åsikter. Jag tror att det är en kombination av mina akademiskas studier och de dokumentärer jag varit med om, men främst minnesstunden igårkväll. Jag har fått lära mig att vara objektiv och inte personlig i mitt tänkande, och jag har tänkt om. Jag var inte där, så jag har ingen rätt att döma Michael och påstå att han faktiskt har förgripit sig på minderåriga. Endast de inblandade vet sanningen, och en jury avgjorde att han inte var skyldig. Vi människor ska tänka kritiskt i vår vardag för att skydda oss själva, men vi måste också förlåta och gå vidare.

Michael blev anklagad för att var en usel far till Prince Michael, Paris och Prince Michael II. Britney blev anklagad för att vara en usel mor till Sean Preston och Jayden James. Så klart.. Media måste ju alltid hacka på någon, och vem är inte ett perfekt offer, om inte de största? de säljer ju. Jag lovar er: jag skulle vara en mycket sämre mor till mina barn om jag hade några och om jag blev så pass provocerad av media. Samtidigt är vi inte med familjen inom stängda dörrar. Vi vet inte hur de har det tillsammans, så vem är vi att döma deras förhällanden?
Michael gjorde allt han trodde han var kapabel till för att skydda sina tre älskade barn mot det liv han genomgick. Michael fick aldirg vara barn själv, men han försökte i alla fall skydda sina barn mot att få samma barndom som han fick. Han barn bar masker endast för att de inte skulle kunna bli igenkända för sina ansikten. Vad mer kan man göra? Beviset på Michael Jacksons fadersengagemang fick världen på minnescermonin igår på Staple Center. Hans 11åriga dotter Paris greppar tag i micken och yttrar sig, för första gången, inför publik. Inför 11.000 människor säger Paris att hennes pappa var världens bästa pappa, och att hon älskar honom så mycket. Vad mer behöver världen för bevis än det? Han barn älskade honom, och för dem var han världens bästa pappa.

MJ's bror Marlon höll på minnescermonin ett känsloladdat tal. "Hur mycket kan en människa ta egentligen /.../ nu kanske de lämnar dig ifred, Michael". Och det är så sant. Vi människor kan inte ta hur mycket som helst, vi orkar inte det. Men Michael kämpade verkligen, och han stod ut med mer än vad vi andra skulle kunna klara av. Han var en fighter.

Nej, jag har i alla fall ändrat uppfattning. Michael Jackson var en hjälte. En hjälte som skänkte mer pengar än han egentligen borde till välgörenhet. Mer än  vad någon annan människa någonsin har skänkt. Han skrev låtar med budskap. Budskap som behandlade rasism, världsfred, sjukdomar och välmående. För mig har han gått från ett äckel till en hjälte. Ni väljer själv, men väg fördelarna mot nackdelarna innan ni dömer. Se sanningen.

Dead by April

Då jag via Gratisbio fick 60 kr att handla för hos CDON, så köpte jag denna efterläntade skiva


149 kr, CDON

Vill ni också ha presentkort hem i brevlådan?

Om några dagar får jag hem ett presentkort på Gina Tricot värde 50 kr från Gratisbio.se. Är inte det kanon?

Presentkortet ska jag använda när vi har flyttat ner till Gävle, och det får blir något fräscht höstplagg. Vad tror ni om det?

Gratisbio är, som kanske många av er redan känner till, en sida på internet där du samlar poäng genom olika erbjudanden, och dessa poäng kan du i tur och ordning byta till biocheckar, menybiljetter, tidningsprenumerationer eller presentkort. Smidigt va? Du väljer själv om det ska kosta dig några pengar eller om det ska vara smärtfritt för plånboken din.

Bli medlem du också här!




För att offentligöra en sak...

Jaa.. Det går väl inte riktigt att förneka längre...

Ja, Petterssonfamiljen skall utökas med en liten plutt, då Andreas och Helena väntar barn den 29 oktober.


Nu återstår bara frågan:

Vilken dag kommer pluttens ankomst vara närmast, min födelsedag (28 oktober) eller mammas födelsedag (2 november)?


Men en sak är då säker, jag är världens stoltaste blivande faster!

Vem vill blogga?

Vem vill jobba eller sitta inne och skriva blogginlägg när det är stekande sol och 30 grader i skuggan ute? Detta underbara väder har hållt i sig sedan förra tisdagen (?), och det ska tydligen vara stekande varmt imorgon också. Vilken tur att jag är ledig tisdag-fredag den här veckan och måndag-onsdag nästa vecka.  Dock hade det gärna fått vara lite kyligare väder imorgon då min familj ska på begravning.

RSS 2.0