Konsten att äta pannkakor på rätt sätt

Jäklar anamma vad jag sov länge idag! Ja, jag kan ju inte direkt säga i morse när jag sov till 12.30... Men å andra sidan så hade Skrållster hållt igång halva morgonen med start kl 5 så det blev inte allt för många timmar sömn ändå. Välbehövlig sovmorgon kanske?

Nu har jag varit på spinning, duschat och ätit pannkakor i morgonrock. Och på tal om pannkakor.. Hur äter ni dem? Äter ni dem med sylt, socker, glass, grädde, sirap, smör eller något annat? Och äter ni de men och en i rullar eller flera stycken strimlade och ihopgeggade med tillbehöret? Och vill ni ha tjocka eller tunna pannkakor? Det där är lite av en djungel faktiskt. Här hemma är det nämligen som så att Fredrik gör pedanta rullar medan jag är en slarvmaja och kör ihopgegg.
Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag börjar alltid med att rulla ihop den första lite snyggt, men jag fattar ganska snart att det tar alldeles för lång tid och att det är helt onödigt. Alltså... slafsa på med grädde och sylt, skär i bitar och in i munnen. Oftast behöver man inte ens tugga dessa bitar.

2010-11-21 @ 22:14:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0