Carlings Gävle och dess personal...

Fredrik och jag var ju på bio i eftermiddags, och vi vi hade bokat samma platser som vi hade på New Moon = ENORM salong! Den tar ca 230 pers, och lutar väldigt brant, vilket gör att man inte störs av personen framför (förutom att killen osm satt framför Fredrik hade en mössa á la Marge Simpson. Dessutom har den här salongne andra stolar som kan jämföras med bilstolar. Och kanske bäst av allt - MUGGHÅLLARE I VARDERA ARMSTÖD. Borde inte alla biosalonger ha det?

Filmen, Luftslottet som Sprängdes, var i sin tur lite så där. Inte imponerad av den. Och vad höll läkaren hennes på med? Flörtade han eller what?  Nej.. Inte impad som sagt.

Innan bion fick vi snällt styra våra steg till Carlings så att Fredriks nyinköpta Leejeans kunde bli fri från det kvarvarande larmet. Må säga att vi INTE är impad av Carlings här i city heller. För det första tog det killen en kvart (jag överdriver inte!) att ens serva Fredrik när han köpte dem i torsdags, och dessutom drog han då av 50 kr istället för 50%, och vägrade att inse detta. Undrar hur hans matematik hade gått ihop där när han såg att jenasen kostade 1 099 kr ordinarie pris, och det skulle vara halva priset på dem, och slutnotan hamnar på 1 049 kr. Han vägrade dessutom inse att Fredrik inte var intresserad av att köpa 3 par strumpor för 99 kr. Och håll i er.. Idag bad tjejen om ursäkt för missförståndetVilket missförstånd? Att ni har okompetent dryg personal?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0