Receptet som jag lovat



SKAGENLAX MED PENNEPASTA


För 4 personer:

500 g skinn och benfri laxfilé
2 dl creme fraiche
1 stor tub skagen-mjukost
1 - 2 morötter (rivna)
färgad pennepasta
Salt & peppar

Värm ugnen till 175°. Skär laxfilén i mindre bitar. Salta. (tänk på att fisken suger åt sig mycket salt, så snåla inte)
Lägg fisken i en ungssäker form.
Blanda creme fraiche, mjukost och rivna morötter i en skål. Häll röran över fisken.
Låt stå i ugnen i ca 20-25 minuter.
Servera med färgad pennepasta och ett gott bröd.

Kommentarer
Postat av: Lisa

ÅH...... jag älskar lax! det här lät jättegott, ska prova det nån dag

2008-11-09 @ 21:03:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0