När tankningen knappt märks av på mätaren

Nu jävlar händer det grejer må ni tro. Andreas ahr lånat ut sin kära bil enda tlls på söndagkväll (och jag är ledig på söndag, ås då tänkte vi åka ut till Sandarne, bada och hälsa på hemma), jag är rosa på vänstra bröstet så jag kan inte sola mer, för då svider det riktigt rejält. vi blir bjudna på midagar och ställer till med egna finmiddagar. Sen har jag tankat för 250 kr, vilket knappt märktes på bensinmätaren. Då har det gått för långt, kära bensinpris. Alldeles.
Men nu ska vi poppa popcorn.

Vinn Goodiebag värd 20.000 kr!

Jag är med och tävlar om en riktigt grym goodiebag hos Maria som har ett värde på över 20 000:-, Se till att vara med och tävla du också, den pågår t.o.m. den 31 Augusti 2008

TÄVLA

En helt vanlig jävla desperate housewife

Snart har jag varit ledig i två hela dagar, och vad har jag gjort hittills? Jo, jag börjar få en snygg bränna, och jag vet nu hur det känns att vara hemmafru i hus. Vad kan jag säga om det då? Jo, det är väl inget jag riktigt är förtjust i. jag lagar maten, jag plockar undan och ser till så att mjölken inte står och surnar i 2 timmar i 30 grader hetta, jag sköter tvätten, jag ansvarar för att diskmaskinen blir iplockad och startad, jag ser till så att pajerna inte bränns i ugnen och jag vattnar hela trädgården varje kväll. Varför jag inte gett upp? För jag är för envis och tänker inte ge mig förrän ändring sker.

En kort semester här på Broberg

Frånvaron förklaras enkelt: Jag är ledig måndag, tisdag och onsdag, Fredriks föräldrar är nere i Skåne på semester så vi bor på Broberg. That's it. Jag kommer arbeta på brännan och försöka koppla bort vardagen så mycket som möjligt. Men tills återseende - puss på er!

Utkast

Denna lördagskväll blev inte till min ensamhet trots allt, utan jag städade och städade, och vid halv nio-tiden kom Elin och Eliza förbi, och vi beslutade oss får att knalla ner på videobutiken och hyra film. efter några små tvister blev det till slut "Släkten är bäst" och "Morgan Pålsson - Världsreporter". Och de var väl hyfsade. Både hade vlä kunnat tona ner på överdrivandet lite grann dock.
Annars händer det inte så mycket mer den här veckan. Jag jobbar 14-22 imorgon, och Fredrik kommer hem runt 22slaget han med. Sen ska vi väl spendera 4 nätter i deras hus, emn jag vet inte. Jag åker nog hit och sover imorgon kväll, och hur han gör, ja det återstår väl att se.

Men tills dess, så ska jag lösa lite mer Suduko och sedan gå och lägga mig.


Caroline Pettersson - Världsbloggare.


Tänk om man skulle göra något riktigt radikalt

Fredrik roar sig i Mantorp.. Han skickar ett sms lite då och då som beskirver hur kul det är där nere. Fuck off, säger jag bara. Men det är ju bra att vissa inte behöver bekymra sig om kostnader som hyra, el, telefon, tv, matkostnader, allmänna ting, studiemedel och resekostnader. Det är bra det. Tur att någon slipper den jävla skiten, för det gör inte jag i alla fall. Man kan ju undra hur det skulle bli om en annan lämnade allt, tog sparkontot som ska gå till nödräkningar och resekostnader på 9000 till hösten, och bara drog utomlands ett bra tag. Jag har ju fått upp ögonen får underbara Capo Vaticano i Italien, så varför inte? Det vore väl något det. Så karlspolingen får lära sig att hantera saker och ting här hemma och tänka efter en gång till.
Men för att vara realistisk - det närmsta en stark utomlandsbränna är Suntrip in, och om jag är riktigt lyckligt lottad så kanske jag har råd med en paraplydrink på billig sprit och Lidl-dricka. Det vore grejer det!

Jag behöver något annat att tillfredsställa min vardag med

Freddeleddan äkte iväg mot Mantorp nu i morse, och jag är lämnad ensam. Visserligen så jobbar jag hela helgen, och jag måste även börja plugga, men ändå. Det är tråkigt att inte kunna åka iväg och göra något för jag måste jobba och plugga samtidigt för att få det att gå ihop, medan Fredrik kan åka iväg hur mycket han vill och göra vad han vill utan att det ens rör i ryggraden.
Och nu när det löst sig med CSN så kommer nästa bakslag: förrut har de hela tidne sagt att det är när man tjänar pengarna som räknas, medan de nu säger att det är först när de betalas ut som det ska räknas. Så efter allt arbete på Västerbacken så får jag bara tjäna 10 000 innan skatt på hela hösten från Kyrkan. Så just nu känner jag att jag gärna skulle kunna skita i alltihop, och att jag hellre skulle vilja jobba och kunna spara ihop lite pengar, men det är inte så lätt att få något jobb som kan ge den lönechecken. Färrutom Teleperformance då, men jag kan inte ta ett jobb där jag kommer vantrivas. Att sitta och slita för en skitlön är inte min grej, och att sitta i telefon hela dagarna när jag själv hatar att prata med folk jag inte känner i telefon är inte någonting för mig tyvärr. Så ett annat jobb. Men vart...


Om man ändå kunde få vara liten igen....

Min älskade lilla vän.

Jag har nu fått svar fårn CSN och enligt dem ska mitt beslut vara klart, jag är berättigad studiemedel, men tydligen kan de inte skicka ut några papper på det. Snacka om att vara CSN upp i arslet.

Dagen tillbringades ute i Sandarne från kl 12 ungefär, och det var helt underbart skönt. Vi hade innan varit ner på stan och köpt en jättefin solrosblomma som mamma och pappa fick (för hjälp med allt som tvätt och skjuts och så). Vi åt Flygande Jakob och solade mest hela dagen, Efter maten tog även jag och Fredrik och lånade deras cycklar och cycklade ut till Stenö där vi köpte en varsin isglass och gick ner på den fullsmäckade stranden och kände på havsvattnet, och man kan väl summera det som så: att puppa nästan frös till is av hur kallt det var när man doppade tån.

Men nu när det här med CSN verkar lösa sig så kommer nästa bakslag: Nicky har en massa utslag igen och han kliar sig så att han blöder stora mängder. Det finns inte så mycket mer att göra åt det, då han redan går på stark kortison, och mamma och pappa har sagt att om han blir ännu sämre så måste vi tyvärr låta honom somna in. Vilket jag inte kommer klara av. Inte min älskade lilla vän.
Alltid bäst, alltid vackrast.


CSN kan ta sig ut i skogen

Får man säga hur mycket man hatar CSN egentligen? Jag har så mycket poäng som man behöver i studieresultat, men ändå så påstår de att jag har för lite så att mina ansökan om studiemedel ligger på hög tills dess att de fått in rapporter om tillräckliga poäng. Konstigt tycker jag, eftersom jag så sent som i förra veckan fick klartecken via mail från dem. Så det kan ju bli kul om man blir nekad pengar till hösten... Men jag har mailat till dem nu igne och ifrågasatt vad de grundar sitt beslut på egentligen.
Sen så pluggar Madde som jag nu jobbar med också till förskolelärare, och hon berättade att första terminen så ska man praktiskt taget ner till Gävle varje dag, så det kan bli trevliga resekostnader. Men sen till termin två tonade det ner sig och det blev ca 2 gånger i veckan på sin höjd.

Sen må jag säga att ett överkast, det är riktigt dyrt.

Blogga är egentligen bara en ursäkt till viljan att bli känd

Ibland kan jag undra varför man bloggar. Jag menar, är man så socialkåt så att man känner att man bara MÅSTE skriva allt som händer en själv, exakt vad man handlar och så vidare?  Jag slänger ut alla mina köp som jag klassar som shopping, men skulle jag dela med mig och slänga ut en stor bild om jag låt oss säga köpte en dildo? - Troligtvis inte. Och egentligen, vem bryr sig om det man har köpt? avundsjuka jävlar eller? För vad kan man egentligen säga om ett köpt publicerat objekt? Skiiiit snygg! So what.. För som min pappa säger: jag vet att det är snyggt, annars skulle jag väl inte ha köpt det..
Sen har vi ju också det här med behovet av att hela tiden vid varje ledig tidpunkt blogga så att svenska folket har något att läsa om. vad är det för begär, om man tänker efter. Jo, begäret att bli sedd. Man vill bli en offentlig person. Men jag behöver inte det, då jag redan är det. Många vet vem jag är, och de som inte vet vem jag är har inget behov av att göra det heller.
Men likt förbannat så kommer jag fortsätta blogga, och dela med mig av mig till er, för vad ska jag annars sysselsätta mig med när jag har skittråkigt?

Puss på er!


Veckans schema och på smällen

Helgen var händelserik, kan man väl lungt säga. Kort och gott kan man väl sammanfatta det med: storstädning, partaj, JH, Fredrik spyr ner hela sängen, inga sängkläder och ett täcke som bäddmadrass och arbete. Just nu kan man inte se några spår efter storstädningen, då det är saker överallt och en blöt bäddmadrass på tork i vardagsrummet.
Sen är jag riktigt bitter över att fönstret i vardagsrummet blåste upp coh slog ner en av blommkrukorna i golvet så att den gick sönder. Så nu msåte jag få tag på matchande krukor dit, eftersom de som jag har inte finns längre.
Den här veckan ser det ut som följande:
Måndag: Jobb 7-13.30.
Tisdag: Jobb 14-21.
Onsdag: Åker vi ut till Sandarne på onsdag och är där hela dagen och äter och leker med Nicky, som jag har saknat som en tok ett bra tag nu, till och med så mycket så att jag har velat flytta hem.
 Torsdag: Jobb 7-13.30 och Berget. Helena fyller 26 år.
Fredag: Jobb 14-21. Fredrik åker till Mantorp.
Lördag: Jobb 7-15.30. Fredrik i Mantorp.
Söndag: Jobb 14-22. Fredrik kommer hem.


Så som ni ser så kommer det vara en rätt död helg för mig  Det blir väl till att städa och så, mer händer det väl inte.

Jag har även shoppat lite idag över internet, blir ni förvånade? Denna gången blev det heller inte en sån stor överaskning att det blev CDON, och filmen På Smällen för 59 kr. Så så farligt blev det ju inte. Visserligen så kommer jag få runt 5500-6000 i lön nu på fredag, men 3200 går till hyra (de har höjt med 100 kr dom jävlarna), 145 kr internet och 610 kr till linser som tagit slut. Sen ska man väl leva på någon sorts föda också. Visserligen så klarar vi oss en vecka då vi ska bo hos Fredriks föräldrar då de åker vidare till Skåne från Mantorp, och Fredrik tar tåget hem.
På smällen
59 kr, CDON (ord. pris 169 kr)5 saker som din partner INTE vill veta

1. Tidigare sexpartners
Inför vännerna skulle nog de flesta vilja skryta om att de haft sex med en riktigt attraktiv person, tjej som kille. Men inför sin partner bör skryt om tidigare erövringar hållas hemliga då svartsjuka och missförstånd som allra oftast visar sitt fula tryne.

2. Du bodde hemma hos föräldrarna tills nyligen
Visst kan det hända att saker och ting inte går som planerat när det gäller jobb eller boende och du hamnar hemma i gamla pojk/flickrummet hos föräldrarna för en tid igen. Detta är dock något man inte skryter om för en dejt eller en partner då det enligt undersökningar visat sig vara en av de mest oattraktiva egenskaperna hos en person. De flesta tänder på starka, självständiga partners och inte någon som är över 21 års ålder men inte ens har ett eget badrum.

3. Dina kompisars upptåg och erövringar
Skryt aldrig om dina singelvänners alla erövringar för din partner. Detta resulterar nästan alltid i att din partner börjar fundera på om även du vill börja leka igen och vara en fri singel. Med andra ord, din partner kan bli osäker på dina avsikter och hur pass seriös du är i förhållandet om dina bästa vänner bestiger nya berg varje kväll.

4. Dina ex
I ett förhållande är det näst intill omöjligt att aldrig prata om tidigare förhållanden och partners. Men se till att aldrig bli för långrandig i dessa diskussioner. Börja för guds skull inte berätta varför just den personen
var så speciell, allt det roliga ni upplevde tillsammans eller hur bra de var i sängen. Håll det enkelt och rakt med namn, ålder, hur länge ni var tillsammans samt varför det tog slut. Överflödig information i ämnet Ex- pojk/flickvänner är som oftast mycket känsligt.

5. Du var intresserad av din partners vän först
Detta exempel är nog självklart för de flesta men vi är övertydliga för säkerhets skull. Var du intresserad av din partners vän till en början bör du inte dela den infon med din partner. Att få veta att man är ett andrahandsval vill nog ingen veta.


Källa: IVillageJag kan tillägga en saK:

6. Du gillar inte hans föräldrar
Att du inte gillar svärmor och svärfar, det ska du bäst nog hålla för dig själv.

Underbart god middag och filmen 21

Middagen var helt underbar med början av ett vitlöksbröd som var alldeles frasigt av det smälta vitlökssmöret. Fortsättnignsvis åt vi en varsin tallrik Black & White, och jag förstod då varför den var så sjukt dyr; tallriken var enorm, likt ett uppläggningsfat, och var täckt till hälften med en massa olika exotiska frukter och grönsaker. Det var flera stora klyftor potatis som blivit ungsgrillade och som nog var de godaste klyftpotatisarna som jag ätit (förrutom mammas) och det var flertalet bitar oxfilé och fläskfile, och inte inte hade de snålat på pepparsåsen och beaneisesåsen heller. Det var alldeles utsökt gott. Och nu står det 6 stora otroligt vackra rosor på köksbordet, som även doftar underbart.
 
Mot kvällningen när vi hade kommit hem så la vi oss i sängen och tittade på filmen 21,som nu tillhör mina favoriter. Så här står det på cdon om filmen:

Inspirerad av den sanna historien om MIT-studenterna som behärskade konsten att räkna kort och blåste Las Vegas kasinon på flera miljoner. Ben Campbell (Jim Sturgess) försöker finansiera sina studier när han blir värvad av de mest begåvade studenterna på MIT och delaktig i en våghalsig kupp mot Las Vegas kasinon.

Med hjälp av en genialisk statistiker (Kevin Spacey), falska id-kort, deras egna hjärnor och ett komplicerat system för att räkna kort, lyckas Ben och hans vänner knäcka de de till synes ogenomträngliga systemen. Nu blir hans utmaning att hålla ordning på siffrorna och ligga steget före kasinonas ägare innan allting spårar ur...


Om ni inte har sett den så borde ni se den. Ni som gillar Ocean's filmerna borde tycka om den här lika mycket och jag kommer garanterat köpa den när den släpps på dvd här i Sverige.

Ett halvår har passerat

Tänka sig, jag och Fredrik har redan varit tillsammans i ett halvår. Fast det känns egentigen som så mycket mer, som om vi vore gifta sen flera år tillbaka. Men ändå, så är det lite lustigt att vi vi kommit till ett halvår i alla fall så som vi kan sätta igång och bråka. Vissa stunder har man till och med haft tankar på att det bästa kanske vore att bryta upp trots allt, men innerst inne har man inte klarat av det, för i hjärtat vill jag vara med honom.
I morgon ska jag jobba mellan 7 och 15.30, och sedan ska jag ner på stan en sväng och fixa lite grejer. Sen ska jag hem, duscha och göra mig i ordning, för mot middagstid ska vi ut på dejt minsann, med restaurang och grejer vilket inte ska bli helt fy skam. På lördag blir det festlighetet och på söndag Narnia II.

Dock är det fy skam hur förbaskat sötsugen man blir efter att ha jobbat kvällen. Man ser alla patienter sitta och smaska på sina godsaker, och man hålelr på och dreglar sönder när man kommer hem. Men, det är som sagt big no-no.

Att leva som en äkta Sex and the Cityare

När jag såg SatC-filmen igår så slog det mig: är det inte så jag egentligen vill ha det? Jag vill också springa runt i glassiga affärer i extravagant snygga kläder och bara spendera spendera spendera. Inte behöva bry sig om hur mycket VISAkortet belastas eller något sådant. och inte tala om en lyxig resort i Mexiko. Jag menar, jag vill inte springa runt med en massa papparazzifotografer överallt vartän jag går, utan bara få köra mitt egna race.  Men drömmar, de ska bara drömmars. Men Fredrik säger ju att han ska bli rik, och jag har ju mn nya snygga jacka, mina skyhöga stövlar och min Fendi spybag-kopia, så det är väl bara att börja öva!
Super high-heeled

Okej, here's the thing - Fredrik bara ääälskar mina super high-heeled bruna stövlar som jag införskaffade mig när jag och Karin var i Stockholm på lucia för två år sedan (och som jag endast använt ute en endaste gång och det gjorde ont som jävlar)Och själv så tycker jag ju inte illa om dem pga deras utseende, så vad gör man inte för sin käraste? - Jo, man plågar sina stackars fossingar för att lära sig att hantera dem på en vardaglig nivå. Så nu trippar jag omkring i lägenheten och håller på och svettas ihjäl (de är himlans varma). Men varför är det så, att vi tjejer måste plåga våra små tossar så förfärligt? Här går jag  omkring nu 8 centimeter längre, och varje steg är med en osäkerhet. Men om andra kan, så kan väl jag också? Jag har ju trots allt en snygg jacka i höst.  

För jag ska jobba med barn

Idag var vi hem till Fredriks farmor och hälsade på i hennes nya lägenhet. hon stortrivdes, vilket är skönt att höra, eftersom hon så sent som 2 månader sen bodde i villa i Vågbro.
Efter det har vi sett på Sex and the City-filmen, och vad kan jag säga om den då? Den går väla an att se. Ett bra tips är ju att man har följt serien innan så man hänger med i svängarna, annars har man i stort sett noll koll. Men den var helt okej. På söndag ska vi eventuellt gå och se Narnia II - Prins Caspian, och hoppas att den är i stuk med den första.

För övrigt kan jag väl officiellt meddela att jag har kommit in på ett program i Gävle. Jag har ju de senaste åren inte vetat vad jag vill bli, men innerst inne har jag alltid kännt att det borde vara något som har med barn och ungdomar att göra, och då speciellt det förstnämnda. Och nu har jag alltså kommit in på Lärarprogrammet med inriktning skapande möten i mångkulturella förhållanden då man får en examen mot förskola och fritidshem. Så jag hoppas nu att jag kommer trivas med det. Annars vet jag inte vad jag gör...
 


Äntligen i mina ägor

Jag skrev ju tidigare idag att jag var så shoppingsugen, och visst kom jag hem med en påse. Och den innehöll väl inte vad som helst heller må ni tro, utan en "skinn"jacka. Som jag har trånat efter en sån jacka med hög krage som man kan dra enda upp, och när vi var inne på Randiga Rutan så fann jag the One. Och jag är nog näst intill kär, och kan inte vänta längre efter hösten så att jag kan änvända den.

För övrigt så besökte vi glasbanken, kappahl (där Elin fyndade en skarf för 40 kr) och lunchade på Alen Café och deras tacos- och thaibuffé. Vi har käkat en nyttig kycklingsallad med bulgur till middag och snart ska vi ut och gå en kvällspromenad. Mycket har man hunnit med. Imorgon är jag också ledig, och då ska vi städa lite, och så har Oskar tjatat så mycket om att han vill att jag ska komma dit och spela Sims 2 med honom, så kanske går vi dit imorgon en sväng. Vi får se.
"Skinn"jacka från ICHI
500 kr

Vi lever ett nytt liv

Mitt shoppingbegär är stort idag. Jag vill bara handla och handla och handla. Då jag ska ner på stadens alla torg straxus så får vi väl se vad jag kommer hem med. Vi hade ju tänkt tittap å lite kläder så att.
Annars så går det bra med vårt nya liv. Promenaderna görs, och det är inga onyttigheter som slinker i. Visserligen så har det bara gått en dag, men ändå. Jag ska sluta med kaffe och bröja med grönt te istället och det blir en kycklingsallad till middag ikväll, och jag ska se mig om efter bulgur i affären som vi kan ha i den istället för pasta. Vi ska även ut och gå ikväll igen, och imorgon blir det kanske till och med en promenad innan frullen. Känner ni hur det sprudlar av energi och positivism? Helt ärligt, jag är taggad. Idag. Imorgon är begäret efter chips säkerligen för tungt.

Är det någon som har ett gott och billigt recept på couscous?

Tills dess, puss på er!

Gotland?

Mina sex dagar i sträck är över, och jag har jobbat häcken av mig. Fredrik mötte upp mig på stan så vi handlade lite, och sedan så gick vi hem och lagade fullkornsvåfflor till middag, för att jag sedan föll ihop död i sängen och sov i nästan 3 timmar. Men skönt var det.
Imorgon ska jag träffa Elin, gå och fika, besöka biblan, gå på bolaget ooch så vidare. Sen hart ju jag och Fredrik inlett vårt nyttligare liv, så vi ska även gå ut och gå. Jag ska även ringa Telia och göra om min faktura och ringa och kolla om Gotlandsresan som vi har planer på den 11 augusti och som kommer vara i en vecka ungefär. Nån som vet hur Gotland är i augusti?

Romantiken sprudlar!

Ja, det här med att jag och Fredrik hade tänkt åka utomlands i början av hösten, det får vi se hur det blir med. För nu har karln fått för sig att vi ska skita i det och istället köpa en ny tv, ett Nintendo Wii och en dubbelsäng. Romantiskt va......?

Annars har jag faktiskt inte så mycket att säga. Jag jobbar hela dagarna, och det är samma sak varje gång så att.. På tisdag och onsdag är jag ledig, så då kanske jag har en del att skriva om.

Tårgivande

Se detta! Det är HELT sjukt tårgivande.

Workaholic

Hårt arbete med 6 dagar i sträck har inletts, och därav blir det kanske inte så mycket bloggande, men jag ska försöka, i promise. Mitt paket från CDON kom idag, innehållande skivor av Takida och Daughtry, och pocketboken En shopaholic säger ja av Sophie Kinsella.
Imorgon ska det arbetas melan 7 och 15.30, sedan möts jag av Fredrik på vägen hem. Kvällen bjuder på en godbitar. Trivselkvällarna startar ju imorgon, så vi besöker väl Berget antar jag.

Jag har alltid känt mig lockad av rysarfilmer och serier, och just nu sitter jag och tittar på kanal 5's Paranormal State, som är riktiga fall där de besöker och undersöker folks hem där man påstår att det spökar. Och guess what - Jag vette sjutton om jag kommer våga somna själv i natt.
För övrigt så bestämdes det när vi var i Taizé att Fredrik nätt och jämnt att Fredrik ska flytta in här. Om det blir till den graden att det blir adressändring, det vet jag inte. Jag vill inte kastas in i något bara så där hipp som happ, och om han skrivs in på lögenheten och beställer en adressändring, ja då känns det så pass allvarligt. Jag menar, skulle vi då göra slut så är det inte så bara och bara. Men vi får se...

Dags att nanna, det är uppklivning innan kl 6 imorgon bitti.


En kvällslig uppdatering

Varför ska det ta så lång tid just den här gången med att behandla alla ansökningar till högskolor och universitet? Ryktet säger dock att det första urvalet skall offentliggöras nästa vecka, men ändå. Förra året fick man veta tidigare.
Jag och Fredrik har bestämt att om jag kommer in nu så bokar vi vår resa, som nu faktiskt halvt är bestämt att bli till Tunisien. Billigt och vackert.


Jag funderar 'ven på att köpa hem Tigi Catwalk Fashionista Smooth & Shine, som är ett värmeskydd för plattång.
Jag har bara hört gott om detta, och då jag platar mitt hår dagligen så kan det behövas en stadig produkt för att inte förstöra håret. Dock får jag se om mitt konto tillåter mig..


20% rabatt på MotelRocks.com

vem gillar inte shopping? Igårkväll när vi hade kommit hem så skickade jag efter dessa från CDON. Takida - Bury The Lies
99 kr
Daughtry - Daughtry
79 kr
En shopaholic säger ja

Sophie Kinsella

39 kr
Ni kan även passa på att handla kläder på Motel Rocks, och få 20 % rabatt! För att göra det så använder ni koden HQHAIR . Trevlig shopping! 


Dags att återta vardagen

Nu har vi återigen kommit hem. Vi har spenderat dagarna i fruktansvärt värme, där jag som ledare inte ens har fått gått i linne. Skönt va? Vi har överlevt nattliga stormar som fått vpra tält pissblöta innuti, och vi har överlevt de olika nationaliteterna. Mest av allt har väl jag och Fredrik överlevt vårt förhållande. Vi insåg ganska snart att det verkligen inte var en bra idé för oss att åka dit, utan att vi skulle ha åkt någon annanstans tillsammans istället. för i Taizé går det faktiskt absolut inte att vara ensamma, det går bara inte. Överallt är det folk, och det är helt hopplöst. Och efter att inte haft tid till att bara vara vi ocn rå om varandra sedan han åkte till Gran Canaria i slutet av april, så har det varit påfrestande, minst sagt. Men nu ska det bli ändring på det har jag blivit lovad, och vi ska åka ivåg nångonstans i höst har han också sagt. Så vi får väl se. Vi inleder ju det hela med att jag ska jobba sex dagar i sträck nu, så jag har på känn att det kommer bli samma sak igen....

Nej, vi är återigen tillbaka i vardagen och tvätt och städning måste göras.Silence Garden


 

RSS 2.0