Upp med smilebanden

Ursäkta alla Twilightfans, men jag kunde inte låta bli att skratta åt det här...


 


Nyinflyttat i skogarderoben


En sneak-peak

Här får ni lite förhandsvisning på lägenheten. Självklart kommer det bilder också när allt är klart...


(Tro inte att vi ska ha den där kärran.. Den ska ner i soprummet tillsammans med bordet den står vid)Och efter lite doningar ås gjorde jag om lite i hallen på byrån


Blogga och få en fotobok från FUJI Direkt
Gratis är gott! 

Jag har alltid gillat Fuji Direkt, eftersom de har studentrabatt i samband med CSN som gör att man får 100 framkallade bilder gratis, och du endast betalar fraktavgiften på 29 kr. Hur bra är inte det? dessutom har de en mängd olika presentartiklar där du kan fynda presenterna via din dator. När Andreas och Helenas bebis kommer så blir det väl en hel del framkallningar, och då ska jag givetvis använda mig av dessa erbjudanden. I min fotobok kommer jag göra en minnesbok av Nicky och ge till min mormor som börjar bli dement, men som pratar om hundrackarn dagligen. Vore inte det en fin present till hennes 82-årsdag? Den blir en utmärkt present, men även en smart grej, för då kan mormor titta i sin bok vrje gång hon saknar Nicky. Så så får det bli.

Vad ska ni göra av era fotoböcker? Kanske har ni barn som växer upp, en nybliven student eller varför inte använda fotoboken till ett bröllopsalbum? JA, idéerna är många, och det är bara att skrida till verket och skriv i din egen blogg om fotoboken och Fuji Direkt, så får du en också!

Ansök här
Tävling

Jag är med och tävlar om fina hårvårdspriser hos frisörtips. Jag tycker att du ska tävla du med, ge oss lite konkurens!

Varför ska kurslitteratur vara så dyrt?

Man kan väl säga att jag både har fyndat och icke har fyndat idag. Ni kommer förstå vad jag menar med icke-fynd....  Följande saliga blandning har klickats hem idag från olika ställen:Kan vi sluta flänga någon gång?

Vi flänger hela tiden fram och tillbaka känns det som. Nu är vi inte längre i Gävle, utan på Öster i Söderhamn. Vi åkte hem hit igår kväll, eftersom Fredrik ska jobba i helgen. Tjatigt värre är att jag ska jobba onsdag-fredag, så vi kommer inte ifrån Söderhamn förrän på lördag nästa vecka. Planen var att vi skulle skippa Strömmingsleken i år, men nu har vi fått en inbjudan till brosan och Helena om "Penthouse party" (utan att de bor i en takvåning detta år). Så vi får väl se. Kanske åker vi hem som i Gävlelägenheten på söndag först...

Det går framåt

Här i Gävle är det fina fisken! Lägenheten är kanon, och vi börjar se ljuset i tunneln när det gäller uppackning och dylikt. Jag lovar att n iska få se bilder, när jag hittar kamerasladden....Det tar sån tid alltihop

Bloggtorka hägrar på min blogg, men dock inte en avsiktlig sådan. Jag bor nämligen inte med min dator för tillfället, och när vi åker ner till vår nya lägenhet på tisdag så får vi se om internet har kommit igång. Men det bör fungera på tisdag kväll/onsdag förmiddag. Då¨ska ni även få bilder från vårt nya hem! Just nu äter jag körsbär istället.

Fem ord och en punkt:

Jag är slut som artist.

Backstage hos oss

Idag har jag faktiskt inte spenderat hela förmiddagen till att packa, utan jag har även suttit i evigheter i telefonkö till IT Hälsniglands support - allt för ett 1 minutssamtal med svaret "driftstörningar". Sedan har jag ju även lottat ut en vinanre i presentkortstävlingen, vilket tog sin eviga lilla tid det med med tanke på att ca hälften av er skulle ha två lotter istälelt för en, då ni även hade bloggat om min tävling. Men sen har jag packat, och väntar nu på jobbet kl 14-22 ikväll. kul llördag va? Vad ska ni göra?


Backstage hos Pettersson-Wiström   Och vinnaren är...


RSS 2.0