5 saker som din partner INTE vill veta

1. Tidigare sexpartners
Inför vännerna skulle nog de flesta vilja skryta om att de haft sex med en riktigt attraktiv person, tjej som kille. Men inför sin partner bör skryt om tidigare erövringar hållas hemliga då svartsjuka och missförstånd som allra oftast visar sitt fula tryne.

2. Du bodde hemma hos föräldrarna tills nyligen
Visst kan det hända att saker och ting inte går som planerat när det gäller jobb eller boende och du hamnar hemma i gamla pojk/flickrummet hos föräldrarna för en tid igen. Detta är dock något man inte skryter om för en dejt eller en partner då det enligt undersökningar visat sig vara en av de mest oattraktiva egenskaperna hos en person. De flesta tänder på starka, självständiga partners och inte någon som är över 21 års ålder men inte ens har ett eget badrum.

3. Dina kompisars upptåg och erövringar
Skryt aldrig om dina singelvänners alla erövringar för din partner. Detta resulterar nästan alltid i att din partner börjar fundera på om även du vill börja leka igen och vara en fri singel. Med andra ord, din partner kan bli osäker på dina avsikter och hur pass seriös du är i förhållandet om dina bästa vänner bestiger nya berg varje kväll.

4. Dina ex
I ett förhållande är det näst intill omöjligt att aldrig prata om tidigare förhållanden och partners. Men se till att aldrig bli för långrandig i dessa diskussioner. Börja för guds skull inte berätta varför just den personen
var så speciell, allt det roliga ni upplevde tillsammans eller hur bra de var i sängen. Håll det enkelt och rakt med namn, ålder, hur länge ni var tillsammans samt varför det tog slut. Överflödig information i ämnet Ex- pojk/flickvänner är som oftast mycket känsligt.

5. Du var intresserad av din partners vän först
Detta exempel är nog självklart för de flesta men vi är övertydliga för säkerhets skull. Var du intresserad av din partners vän till en början bör du inte dela den infon med din partner. Att få veta att man är ett andrahandsval vill nog ingen veta.


Källa: IVillage



Jag kan tillägga en saK:

6. Du gillar inte hans föräldrar
Att du inte gillar svärmor och svärfar, det ska du bäst nog hålla för dig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0