Vadå, är jag kille nu eller?

Jahapp.. Var till Synsam här i Gävle idag.. Det visade sig att jag fick en bekräftelse på mitt synproblem. Men här var jag inte ett hopplöst fall som Söderhamnarna skojar om att jag är, utan här är jag snarare ett intressant fall.Mina resultat va helt tilitade, och domen blev som följande:

Jag har fått en remiss till ögonkliniken så att jag får träffa en ögonspecialist. Symtomen tyder på en VÄLDIGT ovanlig ögnnsjukdom, som i stort sett kvinnor inte kan drabbas av. Därför kan jag inte ens se med mina glasögon, trots att de är nya. Hon avrådde mig även att köra bil tills detta är löst (och tydligen skulle man relativt lätt lösa problemet). Dock kan detta ske först om ett par månader dessvärre, och så länge tänker jag inte hålla mig ifrån bilkörandet. Det går inte, med tanke på att jag måste köra bil när jag ska jobba i jul och nyår.

Fast vad är egentligen dagens komiska: Att jag med stör säkerhet har en ovanlig ögonsjukdom, eller att jag tydligen tycks vara kille, eftersom sjukdomen inte drabbar kvinnor...?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0