Alla dessa människor

Imorgon åker jag med mamma till Bollnäs. Hon ska dit och träffa en av sina specialister, och jag ska ta v70n till Volvo och fixa nått med en av de nya fälgarna som inte var som det skulle. Sen ska jag förgäves (?) leta efter en ny bordstablett då vi fick slänga en av de fyra som vi har eftersom den hade blivit förstörd. Jag var runt hela Söderhamn igår och letade efter en men det närmsta jag kunde komma var Dollarstores vita. Det är i hur som helst gjort av bambu. Men jag gör ett nytt försök imorgon.
Sen när jag kommer hem ska jag iväg och jobba på barngrupperna så vi får se hur mycket annat jag hinner med. Om jag inte blir hemma imorgon förstås eftersom jag komiskt nog har fått världsont i halsen. Lotta sa att hon var sjuk och hade slemmig hals, och sen i kväll har jag också dragit på mig det. Fredrik "Jag blir aldrig sjuk" Wiström är också krasslig.  


Och ni skulle bara veta vad jag stör mig på vissa människor på denna jord. Människor som tror att de är något, att de är viktigare än alla andra. Gissa vad? Ni är inte ett dugg bättre än alla oss andra dödliga medborgare, och ni kommer aldrig bli det heller. Så väx upp och inse och för guds skull - sätt fötterna på marken igen!  Fortsätter ni på det här viset så kommer ingen vilja vara med er tillslut. Ni blir slut som artist - finito! Och hur viktiga kommer ni då att känna er? Nej just det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0