Vem är egentligen en trendsättare?

Jag undrar, vad är det som gör att man än inne eller ute? Vem är det som bestämmer att någon är en trendig person egentligen? Jag menar, vissa kan bryta alla trendregler som finns på vår jord, utan det gör någonting. Snarare tvärtom egentligen, de skapar bara nya trender till följd på det hela. Men om någon annan skulle komma och göra samma sak, nej men då är det usch och fy och skam. Pinsamt värre - tack och hej! Bara för att man är en känd person så är det tydligen okej med allt man gör. herregud, vissa kändisar har till och med gjort det till en trend att köra påverkad. Vad är det som säger att det är okej när de gör något egentligen. Nej, jag blir less på dagens samhälle, rakt av.
sen en annan sak. Jag fick idag lära mig att ett av de "finaste" ämnena man kan läsa är psykologi. Så dug på den, ni alla andra. Sen verkar vissa tentor ta mycket längre tid än andra att rätta.
Nej kära vänner, nu ska jag svida om till mysisar, för det vankas bio ikväll kl 21, då jag, Fredrik, Andreas och Helena ska se Indiana Jones 4 och Kristalldödskallens Rike..

image48


Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej fin blogg :)!!
Kolla gärna in min pink ladies jacka om du har lust ;)
Hoppas att du haft en fin dag kram:)

2008-05-22 @ 20:29:10
URL: http://camillajarvas.blogg.se
Postat av: Karoline

mjo, ganska.. :/

2008-05-22 @ 21:40:14
URL: http://karoline3.blogspot.com
Postat av: Jennie

Gillar duu du precis skrivit ett bra inlägg om trendsättning och din första kommentar blir "Kolla gärna in min pink ladies jacka". Haha!

2008-05-23 @ 10:23:52
URL: http://jennlib.blogg.se
Postat av: Jennie

Super, då ska jag hålla utkik. Kommer du att ha täckning på mobilen så att jag kan skicka ett sms om vilken dag det blir?

2008-05-23 @ 10:29:41
URL: http://jennlib.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0