Vart har påjuckningen tagit vägen i tevesexet?

Bland de underbaraste känslorna som finns är väl när man är alldeles nyduschad och fräsch. Jag håller på och avänjer mitt hår att inte tvätta mitt hår för ofta, och jag har inte tvättat det sen i tisdags förmiddag.. Vilket nu fick mig att inse att jag bara lyckats hålla mig en dag extra. Och det blev besvikelse på engång. Visserligen så tvättade jag det varje dag innan, så lite framsteg är det väl trots allt. Och jag har nu köpt nytt schampoo, som inte ska nöta och slita ut mitt hår. Och gott luktar det. Dock kanske inte lika gott som det förra, men men. Lite tandborstning på det här så blir det kanoners.

Och varför ska tevesex vara så överdramatiserat? De har värsta romanticoscenen, med tusentalas levande ljus och ditten och datten. Och självaste akten är i mjuuuuka gungande rörelser. Kom igen.. Alla vet att det är inte så ungdomar gör det. Det är pang på rödbetan - Klart. Vart har påjuckningen tagit vägen liksom? Nej, båg är vad det är.


Kommentarer
Postat av: marielle

haha du har verkligen rätt om de "romantiska" scenerna, vem fan skulle orka tända alla ljus och allt där till!

2008-03-13 @ 17:05:22
URL: http://bournetobe.blogg.se
Postat av: Johanna

Ha en bra kväll! :)

2008-03-13 @ 17:06:13
URL: http://www.menjohanna.blogg.se/
Postat av: The Lady

Jag kom hem från skolan och tog en lång dusch. Innan det var jag helt slut, och nu är jag så hyper så att det inte går!

Duscha är underbart!

2008-03-13 @ 17:06:21
URL: http://TheLady.blogg.se
Postat av: A s t i i i

hehe !

2008-03-13 @ 17:11:01
URL: http://astiii.blogg.se
Postat av: Jossan

Jag brukar försöka tvätta mitt hår så sällan det går, för att slita på det mindre. 1-2 ggr i veckan funkar för mig. Men jag försöker dra ut på det så mycket som möjligt (för hårets egna bästa). Dock duschar jag ändå nästan varje dag.

Jag tycker att håret har blivit... bättre på något sätt när jag slutade tvätta det så ofta. Om inte annars blir det ju definitivt inte fett lika fort eftersom att det vänjer sig med att inte bli rengjort lika ofta.

2008-03-13 @ 17:11:39
URL: http://thjossan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0