När man kämpar mot strömmen

Jag kämpar må ni tro. Jag ska klara denna jävla kognitionstenta. Jag ska visa Igor att vi kan visst. Jag är inte dum i huvudet. Jag kan det här. Utan boken dessutom. Sen ska ni få se.
Men då april som sagt inte är min månad så ska det väl inte gå vägen. Men jag kan inte riktigt uttala mig om det förrän jag sitter där på tentan imorgon och ser frågorna framför mig. Då först jag jag uttala mig om hur det går. Men som sagt, april har verklingen inte varit min månad hittills, och inte blev den bättre idag. Jag köpte äntligen min efterlängtade mixer, och när jag kom hem så gjorde jag precis som det står i bruksanvisningen, men tror ni att den funkar? Svar nej. Så nu måste jag på Rusta igen och reklamera skiten.
Ibland, så simmar man verkligen mot strömmen.


image30

Kommentarer
Postat av: Karoline

haha, ja min famme/släkt är helt sjuk :D :S :) :(

2008-04-17 @ 18:02:57
URL: http://karoline3.blogspot.com/
Postat av: Karoline

yes, nettis är min styv/plastmamma :)

2008-04-17 @ 18:40:32
URL: http://karoline3.blogspot.com/
Postat av: Karoline

hon blir 46 på söndag :) haha ja, alla älskar henne :D världens härligaste kvinna :) jag är så glad att hon finns i mitt liv :)

2008-04-17 @ 18:44:06
URL: http://karoline3.blogspot.com/
Postat av: Anna

Jodå, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det men jag är väl tvärtemot dig. Jag mår inget vidare för tillfället vilket har visat sig på maten men just för att det är en del matbrist. Jag tänkte på det förut, du/ni kommer ju tycka att det är väldigt lite men om jag ska förklara mig själv så är det inte så i vanliga fall, har bara ingen matlust just nu... :/
Jag hoppas att tentan går bra och ska hålla tummarna för det. :)

2008-04-17 @ 20:14:32
URL: http://kanjagblismal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0